Ce a găsit un bărbat din Iași, după ce a comandat un Uber. Când a intrat în mașină pe bancheta din spate, a rămas mască ce a văzut

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 14:09
Ce a găsit un bărbat din Iași, după ce a comandat un Uber. Când a intrat în mașină pe bancheta din spate, a rămas mască ce a văzut

Se spune că cele mai frumoase povești se scriu atunci când interacționezi cu oamenii și atunci când nu te aștepți. Un bărbat din Iași a avut parte de o experiență extrem de plăcută, atunci când a urcat într-un Uber.

Un bărbat din Iași a rămas mut de uimire atunci când a urcat într-un Uber. Pentru că încă ne confruntăm zilnic cu o caniculă insuportabilă, șoferul de Uber care i-a preluat comanda a pregătit o surpriză, pe bancheta din spate.

În momentul în care a urcat în mașină, clientul a găsit o sticlă de apă, nou nouță, doar pentru el. Imediat, a împărtășit experiența pe un grup din Iași, iar internauții au lăudat inițiativa șoferului de Uber.

„Nea Ion, șofer pe UBER. Cu hospitalitatatea după el” a scris acesta, într-o notă de amuzament, pe grupul respectiv de pe Facebook.

„E o țuică de prune, pentru de dimineață, să ai pornirea de muncă… / Nu e singurul care oferă apa sau ceva dulce.
Sunt prea civilizați oamenii de pe uber față de cei de pe taxi !” au scris și alți internauți, vizibil impresionați de gestul șoferului.

Cum se protejează taximetriștii de coronavirus

Pandemia de coronavirus de la noi din țară cere zilnic măsuri suplimentare. Așa se face că taximetriștii sunt de-a dreptul înspăimântați de COVID-19, iar pentru a nu-și pune viața în pericol, au apelat la o metodă ingenioasă de a se proteja, la fel ca în străinătate.

Taximetriștii știu că își pun viața în pericol de fiecare dată când un client urcă în mașina lor, așa că au găsit o metodă de a se proteja de infectarea cu COVID-19.

Așa cum vă spuneam, pentru a se proteja de noul coronavirus și pentru a fi în siguranță atât ei, cât și clienții, taximetriștii au optat pentru montarea de panouri din plastic între cele două scaune din față și bancheta din spate. Mai mult, șoferii cer şi sprijin reprezentanţilor Registrului Auto Român ca să știe şi cum trebuie montate corect panouri din plastic.