Ce a putut să descopere o femeie care a vrut să-și surprindă iubitul!

Publicat: 14/09/2020 | 17:32
Ce a putut să descopere o femeie care a vrut să-și surprindă iubitul!

Ca să-i facă o surpriză iubitului, femeia s-a dezbrăcat şi s-a ascuns sub pat. Ea a trăit şocul cel mare, întinsă pe parchet, când el a intrat în cameră.

O britanică de 22 de ani a decis să-şi supună iubitul unui test. Îşi iubea partenerul şi chiar dorea să se mărite cu el, însă de la o vreme bărbatul se purta rece cu ea.

L-a minţit că pleacă din oraș, în interes de serviciu

Astfel, femeia şi-a anunţat logodnicul că, timp de o săptămână, va fi plecată din oraş cu treburi legate de muncă.

Relaţia celor doi a luat o întorsătură cu 180 de grade în aceeaşi zi în care bărbatul îşi credea iubita plecată. Totul fusese o minciună. Înainte ca partenerul său să se întoarcă de la serviciu, femeia s-a dezbrăcat şi s-a ascuns sub pat. Dacă lucrurile ar fi decurs ok, noaptea se anunţa pasională şi surprinzătoare.

Bărbatul a ajuns acasă însoţit de o domnişoară, nu singur. Cei doi au început să se atingă, să se sărute şi să îşi vorbească murdar chiar pe patul sub care se afla femeia. Britanica a ieşit din ascunzătoare, aşa dezbrăcată, când totul devenise prea intens, şi a declanşat un scandal monstru. În urma experienţei neplăcute a rămas cu traume, dar s-a despărţit de bărbatul infidel.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT SOȚUL VULPIȚEI DUPĂ CE A AGRESAT O ECHIPĂ DE JURNALIȘTI. A IEȘIT CU PARUL ȘI…)

Foto: pixabay.com