Iubita lui Dragnea a răbufnit: ”Nimeni nu ţine cont de asta!”

Publicat: 11/09/2020 | 07:54
Iubita lui Dragnea a răbufnit: ”Nimeni nu ţine cont de asta!”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a reacţionat după ce Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a respins acuzaţiile lansate de avocata fostului politician, Flavia Teodosiu. 

CITEȘTE ȘI: AVOCATA LUI LIVIU DRAGNEA FACE MEGA-SCANDAL! ”NICI PÂNĂ ASTĂZI NU S-A…”

„În urma declaraţiei de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitatea spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitalele private care se află în relaţie contractuală cu o casă de asigurări de sănătate. Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el, de trei luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratament medicale nediscriminatoriu? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?

NU RATA: FOTO HOT: SEXY AVOCATA DIN CLUJ LA CARE VISEAZĂ ADRIAN CRISTEA, IOAN HORA SAU LASZLO SEPSI!

Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie. Când nu interesează pe nimeni că de trei luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?

Iubita lui Dragnea a răbufnit: ”Nimeni nu ţine cont de asta!”

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE. Aia s-a făcut în baza unei decizii a directorului ANP, nu în baza legii. Să vă mai spun şi altele? Răspunde cineva pentru aceste trei luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical? Răspunde cineva pentru agravarea situaţiei în aceste trei luni?”, este reacția Irinei.

VEZI AICI: CE LEGĂTURI EXISTĂ ÎNTRE PSEUDO-AVOCATA DE LA OTV & UN MULTIMILIONAR CUNOSCUT?! MIZA: UN TEREN DE 154 MILIOANE DE EURO!

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, susţine că starea de sănătate a politicianului s-a agravat în închisoare, fostul lider PSD având probleme mari la coloană, hernii de disc. Ea a mai precizat că Liviu Dragnea a fost pedepsit pentru interviul acordat Ancăi Alexandrescu, fiind anchetat disciplinar, scrie rtv.net.