Home » Trending » Ce legături există între pseudo-avocata de la OTV & un multimilionar cunoscut?! Miza: un teren de 154 milioane de euro!

Ce legături există între pseudo-avocata de la OTV & un multimilionar cunoscut?! Miza: un teren de 154 milioane de euro!

De: Răzvan Scarlat 25/06/2020 | 23:28

CANCAN.RO continuă astăzi dezvăluirile despre pseudo-avocata din lumea bună, care, pe vremuri, era celebră la OTV și care acum este acuzată de fapte grave. 

Disperată să-și găsească dreptatea, blogerița & designerița Adina Banea a pornit o anchetă pe cont propriu, prin care a scos în evidență faptul că s-ar fi constituit un grup organizat, în spatele căruia s-ar afla pseudo-avocata Carmen Păștin. CANCAN.RO prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ca infracțiuni relevante, găsim în investigație crime contra securității statului, tâlhărie/furt calificat, fals și uz de fals, trafic de influență, șantaj, amenințare, hărțuire, denunțuri calomnioase, obstrucționarea justiției, declarații false prin mijlocirea martorilor mincinoși,  abuz contra minorului, toate comise în formă continuată.

(VEZI AICI: AVOCATA OTV, ACUZATĂ DE UN MILIONAR CĂ L-A AMENINȚAT CU RUGBYȘTII INTERLOPI ȘI I-A DISTRUS O AFACERE DE 800.000 €!)

Surprinzător, Carmen Păștin – care nu ar fi activat ca avocat în Baroul București, ci într-un barou-fantomă – are numeroase dosare penale, dar care nu au fost soluționate până în prezent, deși ar exista probe absolut covârșitoare. Denunțătoare de profesie, Carmen Păștin pare că ar avea sprijin de la oameni importanți, cu funcții grele, pe care i-ar fi ajutat de-a lungul timpului.

Carmen Păștin, acuzată dur: “Trafic de influență, dare de mită, înșelăciune…”

Numele ei a apărut în dosarul penal al lui Adrian Năstase, în numeroase denunțuri la DNA, dar și în cazul retrocedării averii familiei Șuțu. Inclusiv numele multimilionarului Sorin Paul Stănescu apare în investigație și ar avea legătură directă cu vila din București unde Adina Banea își are depozitate bunurile.

În urma săvârșirii tuturor infracțiunilor (trafic de influență/dare de mită/înșelăciune, obstrucționarea justiției) – având ca target strămutarea unui proces civil cu obiect de fond un teren în valoare de 154 milioane de euro în beneficiul Institutului Pasteur, (în speță, Sorin Stănescu, în fapt) Păștin Carmen/Stroe Andreea (fiica) au primit în schimb vila situată în George Călinescu 44. Cadoul primit a fost mascat prin act notarial între părți ce vizează schimbul de proprietăți între Stroe, respectiv Institutul Pasteur, Stroe deținând scriptic drepturi de proprietate asupra Vilei Șuțu din Constanța.

(CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE SMS-URILE OTRĂVITE DINTRE CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI AVOCATA OTV ACUZATĂ DE FURT!)

Menționez că din toate cercetările efectuate nu reiese de nicăieri oficial faptul că Păștin ori Stroe ar fi deținut vreodată aceste drepturi de proprietate. În aceeași ordine de idei, preluarea fără drept în același mod ori/și prin diverse alte tehnici și tactici care aparent denotă același tip de drept asupra multor altor terenuri ori imobile reprezintă infracțiunile principale pe care cele trei escroace le săvârșesc frecvent. Astfel aceasta este infracțiunea principală a unei întregi pluralități de alte infracțiuni ce apar în cursul proceselor celor trei, infracțiuni prin care cele trei urmăresc eludarea legii și obstrucționarea justiției, evident în detrimentul persoanelor prejudiciate”, susține Adinea Banea în propria investigație.

Întreaga documentare a fost depusă Poliției și Parchetului de către blogerița Adina Banea, care cere să fie anchetate infracțiunile constatate.

În continuare, pe parcursul a 38 de pagini, designerița semnalează mai multe infracțiuni pe care Carmen Păștin le-ar fi făcut de-a lungul ultimilor ani.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România
Adina Banea, o cunoscută designeriță și blogeriță din România, a pornit o investigație pe cont propriu pentru a arăta că a fost trasă în piept de Carmen Păștin

(NU RATA: O BLOGERIȚĂ & DESIGNERIȚĂ CELEBRĂ LE ACUZĂ PE AVOCATA OTV ȘI PE FIICA ACESTEIA CĂ I-AU SECHESTRAT BUNURI DE 250.000 €!)

Carmen Păștin, diabolică în a “fenta” procesele?!

Carmen Păștin ar fi de-a dreptul diabolică, iar în instanță ar folosi mai multe tehnici și tertipuri care să o ajute pe durata procesului, ca acesta să dureze o veșnicie. Potrivit investigației Adinei Banea, pseudo-avocata apelează la următoarele metode:

– Recuzarea judecătorilor;

– Intervenienții în nume propriu (interpuși în fapt, cu rol de tergiversare a cauzei, de prelungire a procesului, fără legătură cu cauza judecată);

– Invocarea excepției de neconstituționalitate;

– Aducerea de înscrisuri false multiple, aparent fără legătură directă cu speța;

– Inducere în eroare a judecătorului/complet de judecată;

– Strămutarea procesului;

– Invocarea lipsei de competentă a instanței;

– Cesionarea ori/și vânzarea de drepturi către interpuși – se regăsesc în cauze diferite, aceleași persoane – ex.: Ion Istrati, Stroe Andreea, Stroe Cătălina – în cauza judecată unde Păștin este parte și viceversa (în funcție de cauza pot fi drepturi de creanță, litigioase și așa mai departe, în scopul prelungirii ori redeschiderii unui dosar pierdut in instanță);

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

– Multiple plângeri/sesizări împotriva părții prejudiciate;

– Contractele încheiate cu diverși (persoane fizice ori juridice) nu sunt înmânate ambelor părți (Păștin păstrează posesia tuturor originalelor);

– Existența a două opțiuni în mascarea infracțiunii respective – folosindu-le în paralel (în cazul meu, spre ex.: varianta fraudă Start Up, argument – facturi fictive, bunuri inexistente; varianta 2 – contractul de chirie falsificat – adăugate clauze care să-i acorde dreptul de sechestru/vânzare bunuri ce nu-i aparțin);

– Ofensiva puternică în civil prin acțiuni multiple (fără costuri din partea ei), în apărare ori de atac (apel, recursuri) ce fac trimitere către un obiectiv fals ori irelevant, tocmai pentru a distrage atenția de la ce ar trebui urmărit, esențial;

– Tergiversarea termenelor – invocă lipsa de apărare, amânare termen prin neprezentare, ignorarea in mod frecvent a citațiilor prin care sunt chemate pentru audieri de către organele  de urmărire penale;

– Hărțuire psihică;

– Intimidare, încercări de constrângere prin șantaj, martori mincinoși despre care nu știm cert că există și în realitate, mai susține Adina Banea.

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Carmen Păştin, denunțătoare de profesie

Carmen Păştin, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii.

Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Apare o nouă forță militară planetară! Anunțul lui Putin care trimite o undă de șoc la nivel mondial
Apare o nouă forță militară planetară! Anunțul lui Putin care trimite o undă de șoc...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Informații scandaloase despre asistenta de la ATI bătută după ce a avut relații intime cu anestezistul
Informații scandaloase despre asistenta de la ATI bătută după ce a avut relații intime cu...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOALA pe care fiul Andreei Bănică o are. Artista a povestit diagnosticul și chinul CRUNT: „Mi se rupea sufletul”
BOALA pe care fiul Andreei Bănică o are. Artista a povestit diagnosticul și chinul CRUNT:...
România trece la ora de iarnă în această noapte. Ce e important să știți
România trece la ora de iarnă în această noapte. Ce e important să știți
Bomba serii. Atenție, români! E vorba de majorarea taxelor. Se întâmplă curând
Bomba serii. Atenție, români! E vorba de majorarea taxelor. Se întâmplă curând
Mircea Badea la Pro TV! „Vor să fiu Ștefan Bănica Junior”
Mircea Badea la Pro TV! „Vor să fiu Ștefan Bănica Junior”
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...
Din păcate este despre Sofia Vicoveanca….of, Doamne!
Din păcate este despre Sofia Vicoveanca….of, Doamne!
Este bomba momentului! Marcel Pavel intră-n politică. Pentru ce funcție candidează
Este bomba momentului! Marcel Pavel intră-n politică. Pentru ce funcție candidează
Avem FOTO! Ce face acum Mario, fiul cel mare al lui Mutu. Seamănă tot mai mult cu tatăl lui
Avem FOTO! Ce face acum Mario, fiul cel mare al lui Mutu. Seamănă tot mai...
Organismul românilor, afectat GRAV în această seară. Ce se întâmplă sâmbătă, pe 24 octombrie
Organismul românilor, afectat GRAV în această seară. Ce se întâmplă sâmbătă, pe 24 octombrie
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te îngrijorezi
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Cine este Gina Felea și Anca Dinicu actrița care o interpretează la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea și Anca Dinicu actrița care o interpretează la Chefi la Cuțite
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Asta nesimtire! Ruby a amanat decolarea avionului ca sa manance scoici la restaurant! A pust poze pe net si i-a infuriat pe pasageri! Ce a urmat
Asta nesimtire! Ruby a amanat decolarea avionului ca sa manance scoici la restaurant! A pust...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
Descoperirea care schimbă tot ce ştiam despre COVID-19. Avertismentul dur al oamenilor de ştiinţă. Medicii sunt în alertă
Descoperirea care schimbă tot ce ştiam despre COVID-19. Avertismentul dur al oamenilor de ştiinţă. Medicii...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au înțeles! Cât trebuie să plătească Nicolae Guță pentru despărțirea de Cristina! Suma e fabuloasă
S-au înțeles! Cât trebuie să plătească Nicolae Guță pentru despărțirea de Cristina! Suma e fabuloasă
Imagini șocante cu Ozana Barabancea! Cum arată, de fapt, vedeta în realitate
Imagini șocante cu Ozana Barabancea! Cum arată, de fapt, vedeta în realitate
Carantină la nivel NAȚIONAL! Declarațiile lui Orban
Carantină la nivel NAȚIONAL! Declarațiile lui Orban
Ce nu-ți spune producătorul când cumperi Dacia Logan. Un șofer PĂȚIT spune ce se întâmplă după 100.000 de km
Ce nu-ți spune producătorul când cumperi Dacia Logan. Un șofer PĂȚIT spune ce se întâmplă...
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti cartofi
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti...