Home » Trending » Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

De: Răzvan Scarlat 24/06/2020 | 23:48

În lumea bună a Capitalei reînvie un mega-scandal! O celebră blogeriță și un milionar o acuză pe o așa-zisă avocată că i-ar fi tras în piept cu un milion de euro. Întregul scandal pare să dezgroape legături dubioase între pseudo-avocată și complicii acesteia din Poliție și Parchet.

(VEZI AICI: AVOCATA OTV, ACUZATĂ DE UN MILIONAR CĂ L-A AMENINȚAT CU RUGBYȘTII INTERLOPI ȘI I-A DISTRUS O AFACERE DE 800.000 €!)

De mai multă vreme, blogerița Adina-Claudia Banea și omul de afaceri George Butunoiu încearcă, în zadar, să recupereze sume fabuloase de la Carmen Păștin (membră, în trecut, a unui Barou-fantomă). Blogerița a depus plângere penală, dar, deși a trecut mai bine de un an de atunci, nimic nu s-a întâmplat. Prin intermediul CANCAN.RO, cunoscuta designeriță și-a strigat disperarea. Atenție, urmează declarații și acuzații incredibile.

În ianuarie 2019, Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță cunoscută, a acuzat-o pe Carmen Păștin că i-a sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Ulterior, și George Butunoiu, un celebru milionar, a arătat-o cu degetul, la rândul lui, pe așa-zisa avocată, despre care am aflat că are pe rolul instanțelor din România peste – ATENȚIE, țineți-vă bine! -1.000 de procese. La momentul respectiv, afaceristul susținea că avocata i-ar fi distrus o afacere de 800.000 de euro și că ar fi recurs la ajutorul unor rugbyști interlopi pentru a-și duce la capăt diabolicul plan.

(CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE SMS-URILE OTRĂVITE DINTRE CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI AVOCATA OTV ACUZATĂ DE FURT!)

Între timp, Adina-Claudia Banea nu a stat cu mâinile în sân și a făcut plângere contra pseudo-avocatei Carmen Păștin, dar a făcut și o investigație pe cont propriu în urma căreia a aflat lucruri terifiante. Scandalul dintre părți a început pe 7 decembrie 2018, când celebra designeriță a închiriat o vilă aflată pe Strada George Călinescu 44 din București, unde avea în plan să-și deschidă un atelier de croitorie.

Adina Banea, disperată: “Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”

Imobilul aparținea lui Carmen Păștin, iar Adina-Claudia Banea s-a trezit cu bunurile sechestrate, cum, de altfel, a pățit și George Butunoiu. Însă, până în prezent, doar blogerița s-a adresat autorităților. Deși a trecut mai bine de un an, nimic nu s-a întâmplat. Designerița are, în continuare, bunurile sechestrate, motiv pentru care este total nemulțumită de felul în care decurge litigiul. CANCAN.RO a obținut mărturii în exclusivitate, direct de la partea păgubită.

“Este deja suspect. I-au făcut percheziție anul trecut, în aprilie, înainte de Paște. Au găsit o parte din bunuri la ea. De atunci s-au făcut cercetări, ancheta este în derulare. Ea, în schimb, face, la rândul ei, plângeri după plângeri, contestă orice. Vrea ca totul să dureze. Am primit inițial o decizie că-mi pot ridica bunurile, dar ea a făcut imediat contestație și totul s-a blocat.

Nu știu ce se așteaptă. Pe ea nici măcar nu au audiat-o. Mă așteptam să o facă inculpat. Nu s-a întâmplat asta. Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce așteptăm. Eu sunt executată silit, am conturile blocate, nici card nu am, în timp ce ea stă acasă liniștită. Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”, ne-a declarat Adina Banea.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România
Adina Banea, o cunoscută designeriță din România

(NU RATA: O BLOGERIȚĂ & DESIGNERIȚĂ CELEBRĂ LE ACUZĂ PE AVOCATA OTV ȘI PE FIICA ACESTEIA CĂ I-AU SECHESTRAT BUNURI DE 250.000 €!)

Firul evenimentelor

Între Adina Banea și Carmen Păștin există un litigiu care cu greu poate fi oprit. Totul a pornit de la un contract de închiriere. Cunoscuta blogeriță susține că înțelegerea inițială, semnată pe 7 decembrie 2018, a fost modificată fără acordul ei. În plus, pe ultima pagină a contractului, Adina Banea susține că proprietara imobilului ar fi adăugat, cu pixul, clauze incredibile. O „rețetă” inventată încă din anii ’90, cărora mulți i-au căzut victime de-a lungul vremii.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

În fapt, pe baza acestor clauze, Carmen Păștin a confiscat bunurile pe care Adina Banea le-a depozitat în vila de pe Strada George Călinescu, în valoare de 250.000 de euro. Așa-zisa avocată susține că are tot dreptul să pună stăpânire pe bunuri din moment ce Adina Banea nu a achitat, imediat după semnarea contractului, 5.800 de euro, adică pe 7 decembrie.

De partea cealaltă, cunoscută designeriță susține că Păștin a modificat contractul deoarece avea termen să plătească suma, conform contractului inițial, până pe 15 decembrie.

Ce a pățit George Butunoiu

În cazul lui George Butunoiu, prejudiciul ar fi mult mai mare și ar ajunge la 800.000 de euro. Singura vină a milionarului ar fi fost că a ales să-și desfășoare activitatea într-un imobil care aparține lui Carmen Păștin și că ar fi ajuns să încheie un contract de închiriere cu aceasta.

Am pățit exact la fel. Am avut un contract de închiriere și, când să plecăm și să începem să strângem lucrurile, a venit și a schimbat cheia. Și apoi a luat toate lucrurile de la patru etaje. Calculatoare, servere, absolut tot. Am luat legătura cu poliția, mi-au spus să mă duc la judecătorie. De patru ani nu am primit niciun răspuns. În instanță am văzut că are sute de cazuri similare, aproape o mie, la fel face cu toți, înșală pe toată lumea. Recuză judecători, le face plângeri penale…”, ne-a spus George Butunoiu în ianuarie 2019.

George Butunoiu susține, la rândul lui, că bunurile i-au fost sechestrate de Carmen Păștin și fiica acesteia, Andreea Stroe

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Carmen Păştin, denunțătoare de profesie

Carmen Păştin, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii.

Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

CANCAN.RO oferă recompensă celor care ne transmit informații despre protectorii din Poliție & Parchet ai pseudo-avocatei Carmen Păștin și ai acoliților ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole citeste mai mult
Parteneri
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni încoace e TULBURĂTOR
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are cultura unui stat de drept”
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are...
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea când a mărturisit că… >
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea...
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe masă, în funcție de situație
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe...
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le...
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face...
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500 de euro!'
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500...
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de durere
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de...
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere cu Caranii, Ștoacă și Bebe Cămătaru
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
Bill Gates a spus adevărul despre PANDEMIE! Toată lumea trebuie să afle
Bill Gates a spus adevărul despre PANDEMIE! Toată lumea trebuie să afle
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea cercetătorilor
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea...
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia! Lovitură de teatru
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia!...
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe covorul roșu. Tânăra l-a eclipsat
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe...
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi arestat
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi...
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce...
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute de locuri de muncă sunt vacante
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde produsele în toată lumea
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii