Acasă » Trending » Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

De: Răzvan Scarlat 24/06/2020 | 23:48

În lumea bună a Capitalei reînvie un mega-scandal! O celebră blogeriță și un milionar o acuză pe o așa-zisă avocată că i-ar fi tras în piept cu un milion de euro. Întregul scandal pare să dezgroape legături dubioase între pseudo-avocată și complicii acesteia din Poliție și Parchet.

(VEZI AICI: AVOCATA OTV, ACUZATĂ DE UN MILIONAR CĂ L-A AMENINȚAT CU RUGBYȘTII INTERLOPI ȘI I-A DISTRUS O AFACERE DE 800.000 €!)

De mai multă vreme, blogerița Adina-Claudia Banea și omul de afaceri George Butunoiu încearcă, în zadar, să recupereze sume fabuloase de la Carmen Păștin (membră, în trecut, a unui Barou-fantomă). Blogerița a depus plângere penală, dar, deși a trecut mai bine de un an de atunci, nimic nu s-a întâmplat. Prin intermediul CANCAN.RO, cunoscuta designeriță și-a strigat disperarea. Atenție, urmează declarații și acuzații incredibile.

În ianuarie 2019, Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță cunoscută, a acuzat-o pe Carmen Păștin că i-a sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Ulterior, și George Butunoiu, un celebru milionar, a arătat-o cu degetul, la rândul lui, pe așa-zisa avocată, despre care am aflat că are pe rolul instanțelor din România peste – ATENȚIE, țineți-vă bine! -1.000 de procese. La momentul respectiv, afaceristul susținea că avocata i-ar fi distrus o afacere de 800.000 de euro și că ar fi recurs la ajutorul unor rugbyști interlopi pentru a-și duce la capăt diabolicul plan.

(CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE SMS-URILE OTRĂVITE DINTRE CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI AVOCATA OTV ACUZATĂ DE FURT!)

Între timp, Adina-Claudia Banea nu a stat cu mâinile în sân și a făcut plângere contra pseudo-avocatei Carmen Păștin, dar a făcut și o investigație pe cont propriu în urma căreia a aflat lucruri terifiante. Scandalul dintre părți a început pe 7 decembrie 2018, când celebra designeriță a închiriat o vilă aflată pe Strada George Călinescu 44 din București, unde avea în plan să-și deschidă un atelier de croitorie.

Adina Banea, disperată: “Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”

Imobilul aparținea lui Carmen Păștin, iar Adina-Claudia Banea s-a trezit cu bunurile sechestrate, cum, de altfel, a pățit și George Butunoiu. Însă, până în prezent, doar blogerița s-a adresat autorităților. Deși a trecut mai bine de un an, nimic nu s-a întâmplat. Designerița are, în continuare, bunurile sechestrate, motiv pentru care este total nemulțumită de felul în care decurge litigiul. CANCAN.RO a obținut mărturii în exclusivitate, direct de la partea păgubită.

“Este deja suspect. I-au făcut percheziție anul trecut, în aprilie, înainte de Paște. Au găsit o parte din bunuri la ea. De atunci s-au făcut cercetări, ancheta este în derulare. Ea, în schimb, face, la rândul ei, plângeri după plângeri, contestă orice. Vrea ca totul să dureze. Am primit inițial o decizie că-mi pot ridica bunurile, dar ea a făcut imediat contestație și totul s-a blocat.

Nu știu ce se așteaptă. Pe ea nici măcar nu au audiat-o. Mă așteptam să o facă inculpat. Nu s-a întâmplat asta. Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce așteptăm. Eu sunt executată silit, am conturile blocate, nici card nu am, în timp ce ea stă acasă liniștită. Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”, ne-a declarat Adina Banea.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România
Adina Banea, o cunoscută designeriță din România

(NU RATA: O BLOGERIȚĂ & DESIGNERIȚĂ CELEBRĂ LE ACUZĂ PE AVOCATA OTV ȘI PE FIICA ACESTEIA CĂ I-AU SECHESTRAT BUNURI DE 250.000 €!)

Firul evenimentelor

Între Adina Banea și Carmen Păștin există un litigiu care cu greu poate fi oprit. Totul a pornit de la un contract de închiriere. Cunoscuta blogeriță susține că înțelegerea inițială, semnată pe 7 decembrie 2018, a fost modificată fără acordul ei. În plus, pe ultima pagină a contractului, Adina Banea susține că proprietara imobilului ar fi adăugat, cu pixul, clauze incredibile. O „rețetă” inventată încă din anii ’90, cărora mulți i-au căzut victime de-a lungul vremii.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

În fapt, pe baza acestor clauze, Carmen Păștin a confiscat bunurile pe care Adina Banea le-a depozitat în vila de pe Strada George Călinescu, în valoare de 250.000 de euro. Așa-zisa avocată susține că are tot dreptul să pună stăpânire pe bunuri din moment ce Adina Banea nu a achitat, imediat după semnarea contractului, 5.800 de euro, adică pe 7 decembrie.

De partea cealaltă, cunoscută designeriță susține că Păștin a modificat contractul deoarece avea termen să plătească suma, conform contractului inițial, până pe 15 decembrie.

Ce a pățit George Butunoiu

În cazul lui George Butunoiu, prejudiciul ar fi mult mai mare și ar ajunge la 800.000 de euro. Singura vină a milionarului ar fi fost că a ales să-și desfășoare activitatea într-un imobil care aparține lui Carmen Păștin și că ar fi ajuns să încheie un contract de închiriere cu aceasta.

Am pățit exact la fel. Am avut un contract de închiriere și, când să plecăm și să începem să strângem lucrurile, a venit și a schimbat cheia. Și apoi a luat toate lucrurile de la patru etaje. Calculatoare, servere, absolut tot. Am luat legătura cu poliția, mi-au spus să mă duc la judecătorie. De patru ani nu am primit niciun răspuns. În instanță am văzut că are sute de cazuri similare, aproape o mie, la fel face cu toți, înșală pe toată lumea. Recuză judecători, le face plângeri penale…”, ne-a spus George Butunoiu în ianuarie 2019.

George Butunoiu susține, la rândul lui, că bunurile i-au fost sechestrate de Carmen Păștin și fiica acesteia, Andreea Stroe

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Carmen Păştin, denunțătoare de profesie

Carmen Păştin, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii.

Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

CANCAN.RO oferă recompensă celor care ne transmit informații despre protectorii din Poliție & Parchet ai pseudo-avocatei Carmen Păștin și ai acoliților ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu s-au căsătorit până acum: „S-ar putea să nu fiu în stare să ofer fericire în viață”
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...