Home » Trending » Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

De: Răzvan Scarlat 24/06/2020 | 23:48

În lumea bună a Capitalei reînvie un mega-scandal! O celebră blogeriță și un milionar o acuză pe o așa-zisă avocată că i-ar fi tras în piept cu un milion de euro. Întregul scandal pare să dezgroape legături dubioase între pseudo-avocată și complicii acesteia din Poliție și Parchet.

(VEZI AICI: AVOCATA OTV, ACUZATĂ DE UN MILIONAR CĂ L-A AMENINȚAT CU RUGBYȘTII INTERLOPI ȘI I-A DISTRUS O AFACERE DE 800.000 €!)

De mai multă vreme, blogerița Adina-Claudia Banea și omul de afaceri George Butunoiu încearcă, în zadar, să recupereze sume fabuloase de la Carmen Păștin (membră, în trecut, a unui Barou-fantomă). Blogerița a depus plângere penală, dar, deși a trecut mai bine de un an de atunci, nimic nu s-a întâmplat. Prin intermediul CANCAN.RO, cunoscuta designeriță și-a strigat disperarea. Atenție, urmează declarații și acuzații incredibile.

În ianuarie 2019, Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță cunoscută, a acuzat-o pe Carmen Păștin că i-a sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Ulterior, și George Butunoiu, un celebru milionar, a arătat-o cu degetul, la rândul lui, pe așa-zisa avocată, despre care am aflat că are pe rolul instanțelor din România peste – ATENȚIE, țineți-vă bine! -1.000 de procese. La momentul respectiv, afaceristul susținea că avocata i-ar fi distrus o afacere de 800.000 de euro și că ar fi recurs la ajutorul unor rugbyști interlopi pentru a-și duce la capăt diabolicul plan.

(CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE SMS-URILE OTRĂVITE DINTRE CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI AVOCATA OTV ACUZATĂ DE FURT!)

Între timp, Adina-Claudia Banea nu a stat cu mâinile în sân și a făcut plângere contra pseudo-avocatei Carmen Păștin, dar a făcut și o investigație pe cont propriu în urma căreia a aflat lucruri terifiante. Scandalul dintre părți a început pe 7 decembrie 2018, când celebra designeriță a închiriat o vilă aflată pe Strada George Călinescu 44 din București, unde avea în plan să-și deschidă un atelier de croitorie.

Adina Banea, disperată: “Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”

Imobilul aparținea lui Carmen Păștin, iar Adina-Claudia Banea s-a trezit cu bunurile sechestrate, cum, de altfel, a pățit și George Butunoiu. Însă, până în prezent, doar blogerița s-a adresat autorităților. Deși a trecut mai bine de un an, nimic nu s-a întâmplat. Designerița are, în continuare, bunurile sechestrate, motiv pentru care este total nemulțumită de felul în care decurge litigiul. CANCAN.RO a obținut mărturii în exclusivitate, direct de la partea păgubită.

“Este deja suspect. I-au făcut percheziție anul trecut, în aprilie, înainte de Paște. Au găsit o parte din bunuri la ea. De atunci s-au făcut cercetări, ancheta este în derulare. Ea, în schimb, face, la rândul ei, plângeri după plângeri, contestă orice. Vrea ca totul să dureze. Am primit inițial o decizie că-mi pot ridica bunurile, dar ea a făcut imediat contestație și totul s-a blocat.

Nu știu ce se așteaptă. Pe ea nici măcar nu au audiat-o. Mă așteptam să o facă inculpat. Nu s-a întâmplat asta. Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce așteptăm. Eu sunt executată silit, am conturile blocate, nici card nu am, în timp ce ea stă acasă liniștită. Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”, ne-a declarat Adina Banea.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România
Adina Banea, o cunoscută designeriță din România

(NU RATA: O BLOGERIȚĂ & DESIGNERIȚĂ CELEBRĂ LE ACUZĂ PE AVOCATA OTV ȘI PE FIICA ACESTEIA CĂ I-AU SECHESTRAT BUNURI DE 250.000 €!)

Firul evenimentelor

Între Adina Banea și Carmen Păștin există un litigiu care cu greu poate fi oprit. Totul a pornit de la un contract de închiriere. Cunoscuta blogeriță susține că înțelegerea inițială, semnată pe 7 decembrie 2018, a fost modificată fără acordul ei. În plus, pe ultima pagină a contractului, Adina Banea susține că proprietara imobilului ar fi adăugat, cu pixul, clauze incredibile. O „rețetă” inventată încă din anii ’90, cărora mulți i-au căzut victime de-a lungul vremii.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

În fapt, pe baza acestor clauze, Carmen Păștin a confiscat bunurile pe care Adina Banea le-a depozitat în vila de pe Strada George Călinescu, în valoare de 250.000 de euro. Așa-zisa avocată susține că are tot dreptul să pună stăpânire pe bunuri din moment ce Adina Banea nu a achitat, imediat după semnarea contractului, 5.800 de euro, adică pe 7 decembrie.

De partea cealaltă, cunoscută designeriță susține că Păștin a modificat contractul deoarece avea termen să plătească suma, conform contractului inițial, până pe 15 decembrie.

Ce a pățit George Butunoiu

În cazul lui George Butunoiu, prejudiciul ar fi mult mai mare și ar ajunge la 800.000 de euro. Singura vină a milionarului ar fi fost că a ales să-și desfășoare activitatea într-un imobil care aparține lui Carmen Păștin și că ar fi ajuns să încheie un contract de închiriere cu aceasta.

Am pățit exact la fel. Am avut un contract de închiriere și, când să plecăm și să începem să strângem lucrurile, a venit și a schimbat cheia. Și apoi a luat toate lucrurile de la patru etaje. Calculatoare, servere, absolut tot. Am luat legătura cu poliția, mi-au spus să mă duc la judecătorie. De patru ani nu am primit niciun răspuns. În instanță am văzut că are sute de cazuri similare, aproape o mie, la fel face cu toți, înșală pe toată lumea. Recuză judecători, le face plângeri penale…”, ne-a spus George Butunoiu în ianuarie 2019.

George Butunoiu susține, la rândul lui, că bunurile i-au fost sechestrate de Carmen Păștin și fiica acesteia, Andreea Stroe

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Carmen Păştin, denunțătoare de profesie

Carmen Păştin, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii.

Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

CANCAN.RO oferă recompensă celor care ne transmit informații despre protectorii din Poliție & Parchet ai pseudo-avocatei Carmen Păștin și ai acoliților ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Doliu la nivel mondial! O personalitate uriașă a încetat din viață. A marcat istoria omenirii
Doliu la nivel mondial! O personalitate uriașă a încetat din viață. A marcat istoria omenirii
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la ultima competiție
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
S-a detonat nucleara! Fotografii indecente și film compromițător, cu o săptămână înainte de alegeri!
S-a detonat nucleara! Fotografii indecente și film compromițător, cu o săptămână înainte de alegeri!
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
IREAL! Ce pregătește Gheorghe Dincă după gratii pentru complici săi. Dezvăluiri BOMBĂ despre CRIMINALUL din Caracal
IREAL! Ce pregătește Gheorghe Dincă după gratii pentru complici săi. Dezvăluiri BOMBĂ despre CRIMINALUL din...
  A murit Florin Piersic”. Adevarul e aici! Reacții dură pe pagina sa de facebook.
A murit Florin Piersic”. Adevarul e aici! Reacții dură pe pagina sa de facebook.
Cea mai tristă zi pentru Liviu Dragnea la Rahova. Abandonat și de Irinuca?!
Cea mai tristă zi pentru Liviu Dragnea la Rahova. Abandonat și de Irinuca?!
Din păcate, VERDICT CRUNT pentru George Burcea. Medicii au anunțat!
Din păcate, VERDICT CRUNT pentru George Burcea. Medicii au anunțat!
EXCLUSIV. Fiica Adinei Buzatu se pregătește pentru a prelua afacerea mamei sale. Designerul: Îmi doresc acest lucru!
EXCLUSIV. Fiica Adinei Buzatu se pregătește pentru a prelua afacerea mamei sale. Designerul: Îmi doresc...
Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi la TV
Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi...
Cutremur în Europa. Se intră, din nou, în carantină totală? Decizia se ia la miezul nopții
Cutremur în Europa. Se intră, din nou, în carantină totală? Decizia se ia la miezul...
Dragostea în vremea molimei. Ce s-a schimbat? La așa ceva nu v-ați fi așteptat!
Dragostea în vremea molimei. Ce s-a schimbat? La așa ceva nu v-ați fi așteptat!
A apărut noul simptom Covid-19! Medicii, tot mai îngrijorați. Ce se întâmplă cu pacienții
A apărut noul simptom Covid-19! Medicii, tot mai îngrijorați. Ce se întâmplă cu pacienții
BOMBĂ! Cu cine s-a întâlnit Dan Bittman după „minciuna COVID”. Influența ei e mare în Guvern
BOMBĂ! Cu cine s-a întâlnit Dan Bittman după „minciuna COVID”. Influența ei e mare în...
Efectele SARS-CoV-2: Creierul uman, mai bătrân cu până la 10 ani după COVID-19. Ce arată rezultatele unui studiu despre deficitul cognitiv
Efectele SARS-CoV-2: Creierul uman, mai bătrân cu până la 10 ani după COVID-19. Ce arată...
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de focare
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de...
Atingeri interzise la tv? S-au băgat sub pătură și: „Era leșinată după ce a s****o”
Atingeri interzise la tv? S-au băgat sub pătură și: „Era leșinată după ce a s****o”
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte mult cu românca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Cristi Borcea si-a vandut apartamentul din Miami dupa 8 ani! Cati bani a incasat fostul actionar de la Dinamo
Cristi Borcea si-a vandut apartamentul din Miami dupa 8 ani! Cati bani a incasat fostul...
Nu s-a mai putut stăpâni! Ce i-a transmis Viviana lui George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare:
Nu s-a mai putut stăpâni! Ce i-a transmis Viviana lui George Burcea, după ce a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au puterea de a pune şi distruge guverne după propriul plac
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
George Burcea, luat cu salvarea! A primit un verdict CRUNT
George Burcea, luat cu salvarea! A primit un verdict CRUNT
E mare păcat! Ce să nu faci astăzi! Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru
E mare păcat! Ce să nu faci astăzi! Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru
Carantină națională? Ce a spus Orban în urmă cu puţin timp
Carantină națională? Ce a spus Orban în urmă cu puţin timp
A mers așa cu metroul și nimeni nu și-a dat seama! Găsește femeia dezbrăcată în aceste imagini!
A mers așa cu metroul și nimeni nu și-a dat seama! Găsește femeia dezbrăcată în...
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi ce a scris în lucrarea de control
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi...
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Cum se comportă Smiley cu Gina Pistol de când cei doi au dat vestea că devin părinți. Nu o să crezi ce activități are acum artistul
Cum se comportă Smiley cu Gina Pistol de când cei doi au dat vestea că...