Ce a putut sa faca Anca Pandrea in Noaptea dintre Ani cu fata de masa pe care l-a asezat pe Iura la priveghi!

Publicat: 14/01/2015 | 20:02
Ce a putut sa faca Anca Pandrea in Noaptea dintre Ani cu fata de masa pe care l-a asezat pe Iura la priveghi!

Au trecut mai bine de doi ani de cand Iurie Darie a decedat, insa cea care i-a fost alaturi in ultimii 26 de ani nu vrea nici acum sa accepte ca "Iurisca al ei" nu mai este. Anca Pandrea sustine ca, de Revelion, a petrecut pana in zori alaturi de actor.

Anca Pandrea si Iurie Darie s-au iubit enorm si erau absolut convinsi ca sunt suflete pereche. Iata insa ca, in toamna lui 2012, maestrul a plecat din lumea celor drepti, in urma unor complicatii medicale, iar Anca Pandrea a primit vestea ca pe un trasnet. Nici macar acum, la mai bine de doi ani de la nefericitul eveniment, actrita nu vrea sa accepte faptul ca „Iurisca al ei” a plecat in lumea de dincolo si chiar sustine ca vorbeste mereu cu el. Mai mult decat atat, indragita actrita ne-a povestit cum a petrecut de Revelion alaturi de Iurie Darie, pana in zorii zilei:

Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania
Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania

„De Sarbatori am stat cu Iura al meu, noi amandoi in casa. De Revelion am petrecut impreuna pana dimineata. Am pus fata de masa de pe care a plecat Iura, am pus doua farfurii, doua furculite si doua pahare pe masa. Am stat amandoi de vorba pana dimineata si am mancat bunatati. Am gatit felurile lui preferate si chiar au fost sarbatori frumoase, ne-am distrat de minune”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

A impodobit bradul cu fotografii

Anca Pandrea ii simte foarte tare lipsa lui Iurie Darie, chiar daca vorbeste zilnic cu spiritul acestuia. Tocmai de aceea, actrita s-a gandit ca de Craciun sa renunte la clasicul brad impodobit in favoarea unuia mai atipic. 

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

„Am impodobit bradul cu fotografii cu mine si cu Iura. Am renuntat la orice fel de globulete, betala si lumini si l-am umplut doar cu fotografiile noastre”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

 

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Anca Pandrea, bantuita de spiritul lui Iurie Darie! „Iura mi-a dat caloriferele la maximum”

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”


Sta mai mult in casa

anca pandrea

De cand Iurie Darie a parasit aceasta lume, Anca Pandrea s-a izolat de prieteni si nici macar in parc la plimbare nu mai merge. Indragita actrita sustine ca nu poate sta prea mult plecata de acasa pentru ca Iura i-ar simti lipsa si ei i-ar fi foarte dor de el. „Mai mereu stau acasa, cu Iura al meu. Plec doar atunci cand e nevoie si ma intorc intr-un suflet ca sa nu-mi las puiul singur prea multa vreme”, ne-a mai spus actrita.

 

Georgiana Coman

Citește și...