Ce-ai ratat daca nu te-ai uitat aseara la CANCAN TV? Guta, tras la raspundere! Narcisa a vrut sa-l paraseasca

Publicat: 25/01/2013 | 10:36
Ce-ai ratat daca nu te-ai uitat aseara la CANCAN TV? Guta, tras la raspundere! Narcisa a vrut sa-l paraseasca

Cine nu a urmarit ieri CANCAN TV, emisiune difuzata la Acasa TV, de luni pana joi, de la ora 22, a ratat momentele dramatice cand fratele Danei a intrat in direct sa-l mustreze pe Guta, dar si cand manelistul a recunoscut ca era gata sa ramana fara sotie

Manelistul Guta a plecat acasa cu Narcisa
Manelistul Guta a plecat acasa cu Narcisa

Daniel, fratele amantei lui Nicolae Guţă, a intrat în direct la Cancan TV, emisiune difuzată la Acasă TV, de luni până joi, de la ora 22.00, pentru a-l trage la răspundere pe manelist pentru ce i-a făcut Danielei.

Dana, amanta lui Guta l-a mai cucerit inca odata cu un dans din buric
Dana, amanta lui Guta l-a mai cucerit inca odata cu un dans din buric

Barbatul a spus ca a spus că, indiferent de cele întamplate, Daniela ramane in continuare surioara lui si nimic nu-l va determina sa nu o mai iubeasca.

daniela

„Într-adevăr, m-am bucurat că am găsit-o pe Dana. Am văzut o schimbare în viaţa surioarei tale. Nu cred că am jucat un rol negativ. Nu este scopul meu negativ să vă intrig. M-am bucurat de frăţia dintre voi. Nu aş încerca niciodată să vă intrig. Doar că atitudinea Danei, purtarea ei…”, s-a scuzat Guţă.

daniela

Daniel i-a reproşat lui Nicolae faptul că, în ciuda diferenţei de vârstă, i-a dat surorii lui speranţe.

„Tu ai venit la noi acasă, părinţii mei s-au purtat frumos, trebuie să ştii că nimeni nu te-a acceptat. Dacă tu te întâlneai cu ea în continuare, nu se ajungea aici. Unui om cult, cu capul pe umeri, nu-i trebuia o fată de 20 de ani. Acum pune-te tu în locul nostru! Sunt foarte necăjit din cauza acestei ţigănii. Părinţii noştri sunt distruşi! El pare un om educat, dar acum a spus că a mai avut 10 ca Daniela”, a spus Daniel.

daniela

Manelistul a explicat că este supărat pe Daniela fiindcă a spus că el a plecat de la priveghiul fratelui său pentru a face sex.

daniela

Invitat la Cancan TV, Nicolae Guţă a dezvăluit că Narcisa a vrut in urma cu doua seri să-l părăsească, iar cel care i-a împăcat a fost chiar băiatul lor, Alberto.

daniela

Manelistul a mai explicat şi de ce a înşelat-o pe Narcisa cu Daniela. În urma bataii de miercuri seara, Daniela s-a incuiat in baia camerei de hotel, unde este cazata, si a ascultat piesele de jale ale lui Nicolae Guta.

Roxana

Tot ieri la CANCAN TV, emisune difuzata pe postul Acasa Tv de luni pana joi de la ora 22.00, acuzatiile Roxanei, ex-Trident, au fost demontate de mama lui Marcel Sarbu: „Am crezut ca mor cand am auzit ce a spus despre fiul meu”.

roxana

Roxana, ex-Trident, s-a intalnit, joi, la Judecatoria Sectorului 1, cu tatal copilului ei, Marcel Sarbu. Invitata la Cancan Tv, emisiune difuzata la Acasa Tv, de luni pana joi, de la ora 22, ea a povestit din nou ce viata de cosmar a avut alaturi de fostul iubit. Aceasta a mai relatat si faptul ca Marcel o monteaza pe fetita lor, Oana, impotriva ei.

roxana

La polul opus insa, Ioana, mama lui Marcel Sarbu, a intrat in direct prin telefon, la Cancan Tv, si a acuzat-o pe Roxana ca minte si ca toate acuzatiile ei sunt niste fabulatii. Femeia a spus ca baiatul ei nu a inchis-o niciodata in casa si nici nu a tinut-o flamanda.

roxana

voyo


 

Citește și...