Ce au descoperit polițiștii germani în portbagajul unui român care se întorcea din Olanda

Publicat: 26/04/2019 | 10:45

Descoperire uluitoare făcută de polițiștii germani în portbagajul unui român care se întorcea din Olanda. O mașină suspectă a fost localizată într-o parcare din Bad Bentheim. Era înmatriculată în România și se afla la 15 kilometri de granița cu Olanda.

În mașină, consemnează stirileprotv.ro, se aflau doi bărbați – un român de 30 de ani și un chinez de 40 de ani. Aceștia, au constatat polițiștii, s-au comportat suspect atunci când au fost chestionați și întrebați dacă au ceva de declarat, potrivit unui comunicat al Poliției Bad Bentheim.

În primul rând, românul și chinezul au oferit declarații contradictorii referitoare la scopul sosirii în Germania, iar polițiștii au decis să percheziționeze mașina. Chinezul a spus atunci că vrea să declare suma de 100 000 euro. Numai că, efectuând percheziția mașinii, polițiștii au avut surpriza să descopere un aparat cu electroșocuri, ilegal în Germania, și încă 250 000 de euro. Firește, românul și chinezul nu au putut justifica banii respectivi.

Fiindcă suma nu a fost justificată de posesori, polițiștii au confiscat cei 350 000 de euro, iar bărbații sunt cercetați, la Essen, pentru spălare de bani.

 

Citește și...