Ce au putut să facă în trafic două tinere în Vaslui întrece orice imaginație! Au fost la un pas de moarte

Publicat: 10/07/2020 | 11:29
Ce au putut să facă în trafic două tinere în Vaslui întrece orice imaginație! Au fost la un pas de moarte

Două tinere au făcut circ pe o stradă din Vaslui. Ba chiar au fost la un pas de moarte. Întreaga scenă a fost filmată.

Furori a început să facă noua modă de teribilism în Vaslui. Două tinere se plimbau cu mașina, iar la un moment dat au ieșit pe geam, s-au sprijinit de portiere și au ridicat brațele-n aer. Toată acțiunea s-a petrecut în timp ce autoturismul gonea cu ceva kilometri la oră. În ultima clipă, șoferul a evitat un accident, atunci când un alt autoturism i-a apărut din sensul opus, scrie a1.ro.

VEZI AICI MOMENTUL DE TERIBILISM

Cele două fete, cu părul în vânt, bat cuba chiar, deasupra mașinii, spre stupefacția trecătorilor deveniți martori la scenele de teribilism. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi încearcă să îl identifice atât pe conducătorului auto, cât şi pe cele două tinere dorinice de senzații tari.

Teribilism pe o șosea din Maramureș

În urmă cu o lună, un alt șofer oferea scene uluitoare. Imaginile filmate pe o șosea din Maramureș pot fi numite ”de infarct”. Un șofer teribilist a considerat că se află pe drumul personal și a provocat panică. Scenariul a fost absolut halucinant.

Șoferul respectiv conducea cu viteză mare, a intrat pe contrasens, a depășit într-o curbă, sfidând legea, iar apoi a trecut la ”etapa a doua” a ”distracției sale. A intrat pe banda de lângă șosea, fără să-i pese de eventualii trecători, iar imaginile postate pe observatornews.ro au devenit virale.

În momentul când depăşeşte în curbă, se poate observa cum şoferul camionului evită la milimetru impactul, destabilizând uşor camionul, dar reuşeşte să-l ţină sub control. De asemenea, maşinile care vin din sens opus frânează puternic. Deocamdată, precizează sursa citată, nu există o reacție a autorităților.