Ce au putut să facă, în Vama Veche, doi tineri beți

Publicat: 06/07/2020 | 11:07
Ce au putut să facă, în Vama Veche, doi tineri beți

Doi tineri care consumaseră băuturi alcoolice s-au dat în spectacol în Vama Veche. S-au cățărat pe un stâlp de electricitate, riscându-și chiar viețile.

CITEȘTE ȘI: TERASĂ ÎNCHISĂ ÎN VAMA VECHE ÎNCHISĂ, DUPĂ CE O ANGAJATĂ A FOST TESTATĂ POZITIV CU CORONAVIRUS

Așa s-au distrat doi tineri beți pe litoral, în Vama Veche. Actul de bravură pe care l-au făcut i-ar fi putut costa scump. Cei doi au escaladat un stâlp de electricitate. Au făcut-o cu greu, dar pentru ei a însemnat mare lucru, deși o căzătură de acolo, de sus, n-ar fi fost deloc plăcută pentru niciunul dintre ei.

VEZI AICI FILMULEȚUL

Așa și-au spus adolescenții dintr-o gașcă de petrecăreți în stațiunea Vama Veche: ”cine ajunge în vârful stâlpului e șmecher!” Și nu au mai stat pe gânduri. Direct către stâlp s-au dus și au început escaladarea. Numai unul dintre ei a reușit să atingă performanța țintită.

Bătaie în stațiunea Vama Veche

În urmă cu aproape zece zile, Vama Veche devenea pentru câteva momente un câmp de luptă. Mai mulți tineri au fost filmați când să băteau pe plaja din cunoscuta stațiune de pe litoral. Aceștia și-au împărțit pumni și picioare pe ritmurile muzicii.

NU RATA: S-AU REDESCHIS PLAJELE ÎN VAMA VECHE. CÂT COSTĂ UN ȘEZLONG, FAȚĂ DE ANUL TRECUT, ȘI CÂȚI OAMENI POT STA LA SOARE

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, vă comunicăm faptul că, din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan. Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment”, a transmis, atunci, Poliția.