Ce-au putut să facă Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru ”Asia Express!”

Publicat: 04/12/2018 | 10:00
Ce-au putut să facă Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru ”Asia Express!”

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu și-au schimbat lookul pentru ”Asia Express”! Aflaţi în India, unde filmează pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Asia Express”, show difuzat în curând de Antena 1, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au intrat în rândul localnicilor: şi-au lăsat mustaţă. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Ideea le-a venit într-o dimineață, asta după ce – cu doar câteva zile în urmă – filmaseră într-un sac unde toți bărbații aveau mustață.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Ne-am trezit într-o dimineaţă şi ne-am gândit ce ar fi să adoptăm un look indian. Cu doar câteva zile înainte am filmat într-un sat în care absolut toţi bărbaţii aveau mustaţã, e un obicei pe care îl păstrează de foarte mult timp. Aşa că, zis şi făcut, ne-am prezentat la filmare cu ceva în plus J. Ne ţine de câteva zile, nu ştiu dacă ne întoarcem aşa şi la Bucureşti, ne mai gândim”, povesteşte râzând Andrei Ştefănescu. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

De mai bine de o lună de zile Liviu şi Andrei se află în Asia. Prima destinaţie din Drumul Elefantului a fost Sri Lanka, iar apoi a urmat India. Cei doi le vor arată telespectatorilor în noul sezon „Asia Express” tot ce ţine de cultura, obiceiurile şi lucrurile inedite din cele două ţări în care se desfăşoară competiţia.

De ziua sa de naștere, Liviu Vârciu s-a trezit cu un cadou neașteptat

Liviu Vârciu a primit un cadou neașteptat cu ocazia zilei sale de nume. Vedeta se află departe de țară și filmează pentru show-ul de mare succes ”Asia Express”. Bineînțeles că o astfel de sărbătoare nu putea să treacă neobservată, așa că Liviu Vârciu a avut surpriza să primească un cadou. E drept că a fost vorba despre un cadou… ceva mai altfel.

Dar Liviu știe să facă față chiar și situațiilor ceva mai dificile, așa că – de data aceasta – nu a trebuit decât să se afișeze… pictat. Nu neapărat în culorile războiului, ci poate în colorile unor zile viitoare pline de adrenalină și entuziasm.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au lăsaț mustață
Citește și...