Ce bolid de 455 de cai putere si-a “tras” Printul Mezelurilor”, Tudor Naghi! Cum s-a laudat in fata prietenilor

Publicat: 13/02/2016 | 23:18

Fiul regretatului “rege” al mezelurilor din Calarasi, George Naghi, se bucura de un sejur de lux in Statele Unite ale Americii. Nici acolo insa nu a rezistat tentatiei sale pentru caii putere…

 

Cunoscut ca un impatimit al sporturilor cu motor, “Printul Mezelurilor”, Tudor Naghi, se afla de cateva saptamani in Los Angeles, California, unde a plecat, spun surse apropiate familiei, insotit de doi apropiati, intr-un sejur destinat atat businessului cat si relaxarii. Tudor este interesat de o infuzie de capital american la fabrica de mezeluri care a fost detinuta de tatal sau, iar acum apartine familiei.

Tudor nu renunta la stilul de viata luxos nici in SUA, plimbandu-se cu elicopterul alaturi de prieteni
Tudor nu renunta la stilul de viata luxos nici in SUA, plimbandu-se cu elicopterul alaturi de prieteni

Ajuns in State, Tudor a decis ca este cazul sa imbine utilul cu placutul, asa ca si-a luat o masina de care sa se foloseasca cat timp se afla pe pamant american. Tudor a semnat un contract de inchiriere pentru o “racheta” Chevrolet Camarro SS, care valoreaza in jur de 50.000 de dolari. Bolidul dezvolta 455 de cai putere, si atinge suta de kilometri pe ora in numai 3,9 secunde, iar sub capota are un motor urias de 6.000 de centimetri cubi.

Aceasta este
Aceasta este „bijuteria” imprumutata de Naghi jr.

Naghi jr. este foarte mandru de achizitia sa, chiar daca este imprumutata, asa ca s-a laudat cu ea in fata prietenilor din tara. “Am semnat un contract de iubire timp de 1 saptamana camaro ss” a scris “Printul mezelurilor” la descrierea bolidului galben pe care si l-a afisat pe reteaua de socializare, ca sa vada toti prietenii cum decurge sejurul sau in America.

(G.N.)
 

Citește și...