Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei! La 81 de ani, Vasile Groza întoarce toate privirile pe stradă

Publicat: 08/01/2019 | 10:55
Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei! La 81 de ani, Vasile Groza întoarce toate privirile pe stradă

Loredana Groza, chiar dacă a ajuns o celebritate a lumii artistice și mondene din România, demonstrează, încă o dată, că nu și-a uitat originile, așa că știe că trebuie să fie recunoscătoare tatălui ei și întregii familii. 

Loredana Groza îşi iubeşte familia, iar asta se poate observa din cuvinte și din toate gesturile pe care le face.

“Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, declara artista acum câţiva ani.

Zilele trecute, Click! l-a surprins pe tatăl Loredanei plecând de la vila din Pipera unde locuieşte solista împreună cu soţul ei, Andrei Boncea, şi cu fiica lor, Elena.

Vasile Groza a plecat cu un BMW X5 – în valoare de 50.000 de euro – condus de un şofer. Ceea ce înseamnă că Loredana își respectă foarte mult tatăl și îl tratează cu respectul pe care, firește, îl merită.

Tatăl Loredanei a primit un bolid de lux din partea fetei sale

Vasile Groza este un cunoscut poet și prozator. A primit Diploma de excelență în Cultură

Nu este doar tatăl vedetei Loredana Groza. Vasile Groza este și un cunoscut şi apreciat poet şi prozator.

A publicat patru volume de poezie şi a scris nenumărate piese de teatru pentru copii. El a fost distins cu Diploma de excelenţă în cultură acordată de Societatea Culturală Apollon pentru întreaga activitate literară, în anul 2010.

Înainte să se pensioneze. Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confecţii Industriale Oneşti, iar soţia sa a fost învăţătoare. În prezent, amândoi au grijă de nepoţii lor: fiica Loredanei, Elena (20 de ani), şi băieţelul lui Cristi Groza, fratele artistei.

Vasile Groza, cunoscut prozator și poet
Citește și...