Ce cadou a primit Cătălin Botezatu de la Vica Blochina. Fanii au reacționat imediat

Publicat: 03/12/2019 | 18:32

Celebrul designer Cătălin Botezatu a împlinit, astăzi, 53 de ani, iar un astfel de eveniment nu putea să treacă neobservat. Fanii, prietenii și colaboratorii i-au urat ”La mulți ani!”, transmițându-i sănătate și sperând ca vedeta să aibă parte de un sfârșit de an cât mai bun, din toate punctele de vedere.

Printre cei care au dorit să îi facă o surpriză lui Cătălin Botezatu s-a aflat și frumoasa Vica Blochina. Aceasta și-a luat fanii prin surprindere, postând pe contul de Instagram o fotografie-surpriză în care apare sărutându-se cu Botezatu. Iar fotografiile au fost apreciate la justa valoare, vizitatorii paginii manifestându-și încântarea.

”Happy birthday the PERFECT MAN!! The best Kisser from@the planet!!””La mulți ani bărbatului perfect! Cel mai bun Pupăcios de pe planetă”, a scris Vica Blochina în dreptul fotografiilor cu Cătălin Botezatu.

Vica Blochina, fotografie ”cadou” pentru Cătălin Botezatu

”Am trecut printr-o cumpănă fantastică…”

Întrebat cum au fost ultimele luni din viața sa, Cătălin Botezatu a răspuns: “Am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: «Care e următorul pas?» Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a declarat celebrul designer.

Citește și...