Ce cadou a primit fiul Anamariei Prodan de la Cristiano Ronaldo. Intermediarul a fost Adrian Mutu

Publicat: 06/10/2018 | 18:21

Fiul Anamariei Prodan a primit un cadou de la însuși Cristiano Ronaldo. Iar intermediarul a fost nimeni altul decât… Adrian Mutu.

Surpriză de proporții pentru Laurențiu Jr.! ”Bebeto”, așa cum este alintat de Anamaria Prodan, este un fan înrăit al starului portughez Cristiano Ronaldo. Așa că mama lui s-a gândit să-i facă un cadou cu totul și cu totul special: un tricou cu autograful unuia dintre cei mai buni forbaliști din toate timpurile. Complice Anamariei Prodan i-a fost Adrian Mutu care a făcut posibilă această surpriză de zile mari! (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE LAURENȚIU REGHECAMPF, DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ S-AU DESPĂRȚIT)

Laurențiu Jr., cu tricoul semnat de Cristiano Ronaldo

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei, Ionela Prodan, care ar fi împlinit azi 71 de ani

Cu inima îndurerată că nu o mai are alături de mai bine de cinci luni, Anamaria Prodan a urcat pe o rețea de socializare două poze de album în care apare mama ei. În imaginile de colecție, prezentatoarea TV și sora ei apar în brațele Ionelei Prodan pe când erau doar niște copile. (VEZI ȘI: SUMA COLOSALĂ PE CARE O SCOATE DIN BUZUNAR ANAMARIA PRODAN PENTRU STUDIILE FIICEI SALE!)

“La mulți ani, iubita mea Mama!!! Sa-ti dea Dumnezeu cea mai frumoasa petrecere pentru ziua ta de naștere acolo unde ești! Eu sunt cu inima și cu toată fiinta mea «forever» langa tine… și știu ca și tu ești secunda de secunda langa mine! Te iubesc fara limita…..!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și...