Anamaria Prodan, primele declarații despre Laurențiu Reghecampf, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Publicat: 04/10/2018 | 17:00

Anamaria Prodan a acceptat invitația de a merge în platoul unei emisiuni de la PRO TV, unde a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Declarațiile impresarei vin după ce s-a zvonit că mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf ar fi pe butuci, ba chiar că s-ar fi despărțit. Aceste afirmații vin după ce luna trecută, prezentatoarea TV a mărturisit că își dorește gemeni, iar celebrul antrenor de fotbal a împlinit 43 de ani.

Citește și: Anamaria Prodan, mamă de gemeni la 46 de ani!?! “Pot să ajung și la 300 kg, doar să fac doi bebeluși”

Anamaria Prodan, primele declarații despre Laurențiu Reghecampf, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

În vârstă de 45 de ani, Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, fără să-i pese despre zvonurile apărute în lumea mondenă. În plus, ea a dezvăluit și cum a petrecut alături de tatăl fiului ei, care și-a serbat luna trecută ziua de naștere.

Citește și: Anamaria și Laurențiu Reghecampf și-au rotunjit semnificativ veniturile datorită cadoului primit de la Ionela Prodan. Câți bani au făcut

“Din zece zile, am stat patru împreună. Ziua lui a fost pe repede înainte. Anul acesta nu i-am făcut cadou, că nu mai am ce. O felicitare făcută frumos de toţi copiii. Fetele nu au fost că au început şcoala”, a povestit Anamaria Pronda în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție controversată pe Instagram. Reacția urmăritorilor: ”Așa urât pui țoalele alea pe tine!”

Anamaria Prodan are trei copii

Citește și: Suma colosală pe care o scoate din buzunar Anamaria Prodan pentru studiile fiicei sale!

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

Citește și...