Ce i-a cerut Anamaria Prodan mamei ei, în momentul când artista a deschis ochii! Cântăreața a fost conștientă pentru câteva minute

Autor: Angie Voicu
Publicat: 04/04/2018 | 11:25

Ionela Prodan este în continuare internată în spital. Interpreta de muzică populară se află în stare gravă, dar luni (2 aprilie), ea a reușit să deschidă ochii și să vorbească cu fiicele ei. Anamaria Prodan stă lângă ea zi și noapte.

Prima persoană cu care a vorbit Ionela Prodan a fost Anamaria. Cântăreața este internată de trei săptămâni la Spitalul Elias din Capitală. Ea se luptă cu o boală gravă la pancreas, dar și cu afecțiuni puternice în zona inimii. În weekend, situația ei s-ar fi înrăutățit și unele cadre medicale din clinică au declarat că sunt rezervat în privința stării de sănătate a femeii.

Anamaria Prodan a stat tot timpul lângă mama ei

Din fericire, în ultimele două zile, Ionela Prodan a dat semne că răspunde la tratament. Cântăreața de muzică populară a deschis ochii și a vorbit câteva minute cu fetele sale. Prima pe care a văzut-o a fost mezina ei, Anamaria, care nu s-a clintit o clipă de lângă patul ei în toată această perioadă.Printre lacrimi, ea i-a spus mamei sale că este alături de ea.

„Sunt lângă tine! Să nu uiți niciodată că te iubesc! Însemni enorm pentru mine și vreau să lupți fiincă ești cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată”, i-a spus Anamaria Prodan mamei sale, conform unor surse din spital, citate de wowbiz.ro.

 

Citește și...