Ce decizie radicală a luat bărbatul Ionelei Prodan, la doar o săptămână de la moartea artistei! Au trăit împreună mai bine de 20 de ani

Publicat: 24/04/2018 | 08:48

Toni Antohi este un munte de durere! Pierderea iubirii vieții lui l-a îngenuncheat. Bărbatul Ionelei Prodan a luat o decizie radicală după moartea regretatei interprete. Artista a fost căsătorită cu polițistul Traian Tănase, dar a rămas văduvă în 1992. La insistențele Anamariei și ale Ancăi, fiicele ei, ea și-a refăcut viața alături de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a căsătorit, dar alături de care a petrecut 20 de ani din viață. 

La o săptămână de la moartea Ionelei Prodan, care s-a stins din viață în urma unui cancer nemilos, familia nu își poate reveni din șoc. După fiicele ei, cel mai afectat este Toni Antohi. Bărbatul Ionelei Prodan, care i-a stat alături în ultimele două decenii din viață, nu s-a dezlipit timp de trei zile de sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretei de muzică populară. În ziua în care a fost înmormântată, Toni Antohi abia s-a ținut pe picioare. Rămas singur, bărbatul s-a văzut nevoit să i-a o decizie radicală. El s-a hotărât să se întoarcă în Moldova, locul unde s-a născut și a crescut. Toni nu suportă să locuiască singur în vina din Vitan, care îi trezește atâtea amintiri, potrivit click.ro.

Cine este Toni Antohi, bărbatul Ionelei Prodan

Toni Antohi a fost al doilea bărbat din viața artistei. Cu toate că s-au iubit nespus de mult, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Ionela Prodan l-a întâlnit la vârsta de 51 de ani, după ce i-a decedat soțul, Traian Tănase, tatăl Anamariei și al Ancăi.

„Mărturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian. Însă anii au trecut și mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea Ionela Prodan pentru gds.ro.

Citește și...