Ce decolteu-bombă are iubita tenismenului Marius Copil!

Publicat: 11/03/2019 | 10:56
Ce decolteu-bombă are iubita tenismenului Marius Copil!

Marius Copil traversează poate cel mai bun an sportiv din carieră, iar în plan personal pare să-i meargă la fel de bine. Tenismenul s-a cuplat cu o bombă-sexy care îl însoțește peste tot. 

Iubita tenismenului Marius Copil l-a însoțit pe acesta în California, la turneul Indian Wells 2019, Cât timp campionul român asuda pe zgură, Ramona Iacob își ocupa timpul explorând zonele de interes turistic. Considerată una din cele mai frumoase iubite de tenismeni, Ramona Iacob și-a expus calitățile într-o fotografie care a adunat sute de like-uri pe Facebook.

Ramona Iacob a făcut o scurtă vizită în deșert, unde s-a lăsat fotografiată la soare, în fața unor blocuri de piatră. În California este cald, astfel că iubita românului a purtat o ținută lejeră, care însă a lăsat să se vadă decolteul generos.

Vineri, reprezentantul Moldovei, Radu Albot (numărul 53 ATP), a câştigat net duelul din turul 1 al turneului Masters 1000 de la Indian Wells, învingându-l pe Marius Copil (numărul 76 ATP) în minimum se seturi, cu dublu 6-2. Meciul a durat o oră şi două minute.

Citește și...