Tragedie in muzica din Romania! Cantaretii au murit intr-un accident rutier teribil! BMW-ul s-a rupt in bucati! Veneau de la un spectacol

Publicat: 24/01/2019 | 14:55

Este doliu în lumea muzicii din România. Cei patru bărbați care au avut parte de o moarte teribilă erau lăurari cunoscuți în Oltenia, iar în această după-amiază s-a aflat care este numele victimelor. Vă reamintim că accidentul înfiorător s-a produs în zorii acestei zile pe Drumul Național 65 A, în zona localității Dobrotești din județul Teleorman.

Citește și: Și-a presimțit moartea!?! Gestul făcut de Iulian Gheabaur înainte de accidentul din Teleorman în urma căruia a luat cu el în mormânt alți trei lăutari

Din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed, Iulian Gheabaur a pierdut controlul bolidului – un BMW Seria 5 – în care se afla împreună cu alți trei lăutari: unchiul lui, Iulică Gheabaur, fratele artistului Joe Corazon, Cosmin Stăvaru, și Valentin Merișan. Neputând să redreseze mașina care a intrat în derapaj, el s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a rupt în două și a devenit un ghem de fiare.

Citește și: Îți frânge inima! Mesajul soției lui Iulian Gheabaur, șoferul care a provocat accidentul mortal din Teleorman: “Ne-ai lăsat amărâți pe viață”

“Un autoturism care circula pe Drumul Naţional 65, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, carosabilul fiind umed, şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi pasagerul din dreapta faţă au fost găsiţi în autoturism, iar alţi doi ocupanţi ai maşinii au fost proiectaţi pe câmpul agricol din apropiere. Toţi cei patru bărbaţi au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, potrivit Agerpres.

Citește și: Mihaela, soţia lui Valentin, unul dintre lăutarii morţi în Teleorman, îndurerată: „Îngerul nostru păzitor”

“La intervenţie s-a deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare şi un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Teleorman. Medicii de la Ambulanţă au declarat decesul celor patru persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Cei patru bărbați aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Presa locală a titrat că ei se întorceau de la Revelionul lăurarilor, eveniment desfășurat miercuri seară în Alexandria. Polițiștii spun că tragedia a fost provocată de șoferul autoturismului care a gonit nebunește pe șoseaua udă.