Și-a presimțit moartea!?! Gestul făcut de Iulian Gheabaur înainte de accidentul din Teleorman în urma căruia a luat cu el în mormânt alți trei lăutari

Publicat: 24/01/2019 | 15:26

Familiile și rudele celor patru lăutari, care au murit în urma cumplitului accident din județul Teleorman, plâng încontinuu și parcă așteaptă să se trezească din cel mai negru coșmar din viața lor. Unii dintre apropiații șoferului sunt de părere că acesta și-ar fi presimțit moartea. Cu doar o zi înainte, Iulian Gheabaur a făcut un gest care, dacă s-ar fi concretizat mai repede, acum el, unchiul său și ceilalți doi prieteni ar fi fost încă în viață.

Citește și: Ce dramă cumplită! Ei sunt cei 4 lăutari care au murit în accidentul înfiorător din județul Teleorman

Gestul făcut de Iulian Gheabaur înainte de accidentul din Teleorman în urma căruia a luat cu el în mormânt alți trei lăutari

Cu doar o zi înainte de nenorocirea care s-a abătut asupra celor patru familii de lăutari, Iulian Gheabaur și-a scos mașina la vânzare. Pe bolidul său, tânărul lăutar cerea 2.400 de euro. Potrivit unor noi informații, șoferul a fost decapitat în urma impactului nimicitor, relatează spynews.ro.

Citește și: Îți frânge inima! Mesajul soției lui Iulian Gheabaur, șoferul care a provocat accidentul mortal din Teleorman: “Ne-ai lăsat amărâți pe viață”

“Mașina merge impecabil, nicio problema mecanica sau alte defecte. Aceept orice test oriunde, mașina trage grav, acte valabile, asigurare foarte ieftina 3 luni – 80 euro, 6 luni – 120. 9 luni – 170 euro (…). Mai multe detalii la telefon (0769775420), aceept și variante mai noi, cu diferenta din partea mea; prețul este în euro fix pentru vanzare”, stă scris în anunțul de vânzare.

Citește și: Mihaela, soţia lui Valentin, unul dintre lăutarii morţi în Teleorman, îndurerată: “Îngerul nostru păzitor”

Accident înfiorător în județul Teleorman, unde 4 lăutari au murit

În incidentului rutier din județul Teleorman, au murit pe loc Iulian Gheabaur, unchiul său, Iulică Gheabaur, fratele artistului Joe Corazon, Cosmin Stăvaru, și Valentin Merișan. Lăutrarii aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Ei se întorceau de la Revelionul lăurarilor, eveniment desfășurat miercuri seară în Alexandria.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, șoferul unui autoturism, care circula pe DN 65 – dinspre satul Cucuieți către Dobrotești –, a pierdut controlul asupra direcției din cauza vitezei excesive. El nu a reușit să redreseze mașina și din cauza carosabilului care era umed și a lovit un copac, aflat pe partea stânga a sensului de mers. În urma impactului, conducătorul auto si pasagerul din dreapta față au fost găsiți încarcerați, iar alți doi ocupanți ai bolidului au fost proiectați pe câmpul agricol din apropiere.