Acasă » LIFE STYLE » Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă

Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă

De: Valentina Ene 10/11/2022 | 15:59
Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă
Imagine reprezentativă. Foto: Facebook

OnlyFans a devenit una dintre cele mai populare platforme de conținut pentru adulți din lume, însă sunt foarte puține persoane care știu ce înseamnă cu adevărat. Mulți se întreabă care este rolul utilizatorilor și cum pot face aceștia bani în momentul în care aleg să își facă un cont. În cele ce urmează veți putea descoperi mai multe detalii legate de acest mod de a produce venituri considerabile stând acasă.

Pentru unii totul s-a transformat într-un mod de viață să acceseze din aplicație sau să posteze tot felul de filmulețe și poze pe OnlyFans, tocmai de aceea a devenit o comunitate atât de mare care adoptă noi „membri” în fiecare zi. De la vedete internaționale de talie înaltă, până la oamenii de rând, toți cei care au acces la un smartphone sau calculator pot deveni creatori de conținut pentru adulți și nu numai.

Ce este OnlyFans și când a apărut

Dacă vrei să știi ce este OnlyFans (tr. „numai pentru fani”) trebuie să știi că la bază, platforma este o rețea socială care a fost creată pentru vedetele care doreau să le ofere fanilor conținut exclusiv gratuit sau contra unei sume modice. Aceasta a fost înființată în 2016 de către inventatorul britanic Timothy Stokely. La început, nimeni nu credea că platforma OnlyFans va reuși să iasă din anonimat, tocmai de aceea nu existau foarte mulți abonați care să fie și dispuși să plătească lunar un abonament.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în 2018, când miliardarul american Leonid Radvinsky, cel care deține cele mai cunoscute studiouri de videochat din SUA, a descoperit că s-ar putea îmbogăți dacă ar adapta conținutul platformei la nevoile sale. Astfel, a cumpărat 75% din companie și a făcut din OnlyFans o platformă dedicată în special persoanelor care doresc să posteze filmulețe și fotografii indecente contra unor sume modice.

Miliardarul american Leonid Radvinsky. Foto: Facebook

OnlyFans a explodat în perioada 2020-2021, moment în care pandemia a afectat grav economia lumii. Astfel, persoanele, care în mod normal își desfășurau activitatea în cluburi de striptease, au optat pentru a produce conținut pe această platformă, lucrând de acasă. Dacă în 2021, compania a fost evaluată la peste 1 miliard de dolari, în 2022 se prevede o creștere uriașă datorită numărului mare de abonați.

VEZI ȘI: ONLYFANISTA MILIONARĂ L-A “BIFAT” PE LIVIU VÂRCIU, IAR ACUM VREA CU MIHAI BENDEAC: “MI SE PARE UN BĂRBAT FRUMOS ȘI E NOUL MEU CRUSH”

Cum funcționează platforma OnlyFans

După ce ai aflat ce este OnlyFans trebuie să știi că pentru a te putea bucura de tot conținutul care este publicat adesea pe OnlyFans, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul oficial și să îți creezi un cont. Vei avea nevoie de o atenție foarte mare în momentul în care îți vei alege nișa din care vrei să faci parte pentru că platforma este structurată și funcționează pe diferite nișe ce se regăsesc în tipul de cont pe care dorești să îl deschizi.

Cel care a pus bazele platformei nu a luat în considerare faptul că oamenii ar putea ajunge să producă un conținut care nu este dedicat minorilor. Actuala conducere a companiei a stabilit ca utilizatorii să aibă minim 18 ani, deoarece conținutul în proporție de 90% este total indecent.

Una dintre problemele pe care oamenii au ridicat-o în ultima perioadă legată de OnlyFans este cea a conținutului care nu poate fi absolut deloc controlat. Cu alte cuvinte, nu există cenzură, ba din contră, fiecare este liber să posteze orice își dorește. Pentru a te înregistra nu este nevoie să achiți o sumă anume, ci pur și simplu trebuie să utilizezi o adresă de e-mail validă.

Cum poți face bani din OnlyFans, lucrând de acasă

Așa cum era de așteptat, pentru a putea face bani pe OnlyFans este nevoie să petreci destul de mult timp pe această platformă. După ce și-ai făcut contul și ai ales nișa pe care vrei să te axezi, nu îți mai rămâne decât să îți completezi cum trebuie profilul. Pentru a face bani din OnlyFand ai grijă să alegi un nume care va rămâne în memoria oamenilor mult timp, precum și o fotografie de profil și una de copertă de-a dreptul memorabile.

Celebritățile au tendința de a opta pentru conturi de OnlyFans, deoarece au o mulțime de fani care ar fi dispuși să plătească un preț bun pentru a privi imaginile și videoclipurile exclusive postate de acestea. De reținut este faptul că această companie percepe și un comision din suma totală pe care un creator de conținut o realizează în fiecare lună. Astfel, 20% din încasări vor merge în contul celor care au grijă ca platforma OnlyFans să funcționeze la capacitate maximă.

Creatorii de conținut stabilesc un abonament lunar, de regulă 4,99 de dolari, iar cei care îl plătesc pot vedea un conținut erotic de excepție. De asemenea, unele persoane aleg să perceapă o taxă suplimentară pentru anumite videoclipuri sau poze „extra”. O practică din ce în ce mai cunoscută este și cea de a taxa fanii care doresc să poarte discuții indecente cu creatorii de conținut.

NU RATA: VALENTINA LUNGU RUPE PE TIKTOK ȘI ONLYFANS, DAR NU UITĂ CĂ … “AM CRESCUT ÎN VÂRFUL DEALULUI!”

Persoane cunoscute din România care au cont de OnlyFans

Din ce în ce mai multe persoane cunoscute din România au ales să apeleze la această platformă pentru a produce sume destul de mari în fiecare lună. Criza economică din ultima perioadă le-a motivat pe multe dintre vedete să apeleze la această practică și să perceapă o sumă destul de mare pentru un abonament lunar. Iată despre cine este vorba:

Daniela Crudu

Fosta asistentă TV i-a uimit pe toți în momentul în care a anunțat că și-a făcut cont de OnlyFans. Nu a durat foarte mult până în momentul în care și-a creat o comunitate destul de mare de persoane care să plătească un abonament lunar pentru a vedea cele mai indecente ipostaze cu Daniela Crudu. Tariful lunar perceput pentru accesul la conținutul publicat de vedeta din România pe OnlyFans este de 20 de dolari pe lună.

Bia Khalifa

Fosta concurentă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se laudă că a fost printre primele persoane din România care și-a creat cont de OnlyFans și a obținut sume destul de mari. Dacă la început Bia Khalifa avea un abonament destul de costisitor, acum fanii, care vor să o vadă în ipostaze indecente, vor trebui să plătească lunar 3,20 de dolari.

Mihai Trăistariu

Cunoscut pentru participarea sa la Eurovision România și pentru melodiile care la începutul anilor 2000 erau hit, Mihai Trăistariu a considerat că este momentul să se reprofileze. Astfel, a ajuns să își creeze cont pe OnlyFans și să posteze fotografii și videoclipuri contra unui abonament lunar de numai 5 dolari.

Xonia

Diva a devenit cunoscută în România datorită talentului său muzical, însă, de la o vreme, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare. Acum, aceasta obține bani din OnlyFans, având un abonament lunar în valoare de 4,99 de dolari.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...