Ce fac baietii care plac fetitele-n bikini? Transformarea baietilor de la “Non Stop” o sa te lase fara suflare!

Publicat: 03/05/2013 | 00:00

Interpretii celei mai “penibile piese” romanesti, cum a fost numita melodia “Jimmy, Jimmy”, si-au schimbat parul, dar naravul ba!

Gabriel Huiban, Alex Pelin si Marian Stavar, cei care in 2000 au facut senzatie cu un hit care a creat isterie la acea vreme. Au fost insa si voci care au sustinut ca melodia care i-a consacrat pe cei trei baieti este de fapt “cea mai penibila piesa romaneasca”.

Formatia Non Stop a rupt topurile in anul 2000
Formatia Non Stop a rupt topurile in anul 2000

Cancan face o scurta incursiune in trecut si-I readuce in prim plan pe membrii formatiei, la 13 ani de cand cei trei crai au plecat la mare sa cante despre “fetitele-n bikini”.

Alex Pelin
Alex Pelin

Alex Pelin

Cu siguranta look-ul de-atunci nu le face onoare nici baietilor, uitandu-ne acum la imagini: toti erau tunsi castron, unii cu suvite decolorate, imbracati in “uniforme” galbene , si asortati cu un zambet… mai putin irezistibil din cauza danturii.
Imaginea din prezent este alta in prezent. Baietii sunt mai atenti la imaginea lor, desi nu mai apar pe prima scena, si se imbraca mult mai rafinat.

Marian Stavar
Marian Stavar

Marian Stavar

Gabriel Huiban
Gabriel Huiban

Gabriel Huiban
Gabriel Huiban

Astfel, dupa o pauza de aproape zece ani, in 2009 Marian Stavar a incercat sa intre din nou in topuri, in cu un stil dance-club si un nume de scena nou, Ryan. Insa a dat chix! De cealalta parte, Alex Pelin si Gabriel Huiban au ramas “la dos” si lucreaza ca producatori muzicali.

(Mariana Apostol)
 

Citește și...