Ce făcea această tânără la ora 8 dimineaţa, în faţa Arcului de Triumf. Trecătorii au crezut că nu văd bine| FOTO şi VIDEO

Publicat: 24/05/2020 | 15:34

Astăzi-dimineață, în jurul orei 8.00, cei care au trecut pe lângă Arcul de Triumf din Capitală au fost martorii unei scene absolut  surprinzătoare. Vremea mohorâtă nu a împiedicat-o pe o tânără să fie protagonista… unei ședințe foto inedite. 

Îmbrăcată sport – bustieră neagră și colanți de culoare roz – tânăra s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea gimnastică în dreptul Arcului de Triumf, iar mișcările ei au atras privirile tuturor trecătorilor. Unora nu le-a venit să creadă, firește, alții au urmărit, cu foarte mare interes, toate mișcările tinerei lipsite de inhibiții.

Bineînțeles, nu au lipsit cei care au dorit cu tot dinadinsul să o filmeze pe tânără, astfel că prestația ei a devenit, în scurt timp, virală. (CITEȘTE ȘI: NU E „FĂCĂTURĂ”. FEMEIA DIN IMAGINE S-A NĂSCUT CU 4 PICIOARE. UNDE AVEA ZONELE GENITALE)

Tânăra i-a impresionat pe privitori în doar câteva zeci de secunde

Firește că o astfel de ședință foto matinală, complet neașteptată, a ridicat și câteva semne de întrebare.

Venite din partea celor care nu și-ar fi imaginat astfel de scene în timpul stării de alertă, însă cert este că tânăra și-a demonstrat, în doar câteva zeci de secunde, aptitudinile incontestabile.

Iar fotograful a reușit să suprindă ”momentele-cheie” ale acestei demonstrații de talent, misterioasa tânără având ”la purtător” toate atuurile pentru a se afla, într-un decor cu totul neașteptat, în centrul atenției. (VEZI ȘI AICI: RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS UN OLTEAN ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DUC PÂNĂ LA VECINU’ SĂ…”)