Ce a făcut Andrei Stoica în prima zi după întoarcerea de la Exatlon: „Vă iubesc!”

Publicat: 09/03/2018 | 09:31

Andrei Stoica s-a retras din competiția Exatlon România, după ce s-a accidentat la genunchi. Medicii i-au recomandat să renunțe la concurs, întrucât refacerea va fi una dificilă. Luptătorul a sosit deja în România și a petrecut momente speciale în compania celor mai dragi oamenii din viața lui. Lui Andrei Stoica nu i-a fost ușor să plece din Republica Dominicană, dar se bucură nespus să-și revadă familia.

Andrei Stoica s-a întors acasă, la familia lui, după ce a trăit o experiență inedită la Exatlon. Luptătorul s-a fotografiat alături de cele mai importante femei din viața lui, soția și mama. Fostul concurent de la Exatlon a transmis și un mesaj, cu ocazia Zilei Feimeii.

 „La mulți ani și o primăvară frumoasă doamnelor și domnișoarelor, în special celor mai importante două doamne din viața mea: soția și mama. Vă iubesc și mi-a fost foarte dor de voi”, a scris Andrei Stoica.

Andrei Stoica a fost așteptat de soție la aeroport

Andrei Stoica a fost foarte emoționat la revenirea în țară. El a fost așteptat de soția lui la aeroport, care nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când l-a văzut. Luptătorului i-au dat și lui lacrimile când a văzut-o pe partenera sa de viață.

Mă simt extraordinar de bine și mă așteptam să fiu prmit bine. Foarte emoționat am fost, aproape că mi-au dat lacrimile, dar o să păstrez aparențele. Acasă fac urât dacă nu primesc mâncare. În prima lun mi-a fost greu să mă adaptez, mi-a fost extrem de greu. Cred că am slăbit între 10-12 kg. Nu aș vrea să spun afecțiunea pe care o am. Le-aș da un avantaj adversarilor în ring. Însă medicii mi-au zis că dacă rămân este riscul meu”, a povestit Andrei Stoica, la revenirea în țară.

Citește și...