Ce i-a făcut o prostituată unui bărbat din Dej: l-a tâlhărit în cimitir de banii de la păcănele!

Publicat: 19/07/2019 | 17:54
Ce i-a făcut o prostituată unui bărbat din Dej: l-a tâlhărit în cimitir de banii de la păcănele!

Un bărbat de 69 de ani a luat o uriașă țeapă cu o prostituată! A fost tâlhărit de aceasta de banii pe care-i câștigase la jorurile de noroc. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dej au fost sesizaţi duminică seara, în jurul orei 23:45, de către victim că a fost deposedat prin violență de circa 1800 de lei și de actele personale.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice și după ce a câștigat 1800 de lei la păcănele, bărbatul în vârstă de 69 de ani a vrut să-și petreacă noaptea în compania unei prostituate. Și-a dat întâlnire cu o femeie în cimitirul din cartierul Dealul Florilor, însă aceasta nu s-a prezentat singură. Știind că are bani asupra lui, tânăra dejeancă a ajuns la întâlnire alături de doi bărbați. Aceștia i-ar fi aplicat bătrânului mai multe lovituri și i-ar fi sustras banii avuți asupra sa, scrie digi24.ro.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi în vârstă de 22 și 25 de ani, din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, şi o femeie de 21 de ani, din Dej, bănuiţi de comiterea faptei.

La data de 16 iulie, magistraţii Judecătoriei Dej au emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile față de doi dintre aceștia. Cel de-al doilea bărbat a fost depistat și reținut la data de 16 iulie și urmează a fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Citește și...