Ce i-ar face Anda Adam soțului ei dacă ar înșela-o? ”Sper să nu se întâmple, dar dacă…”

Publicat: 15/01/2019 | 11:20

Întrebări cu nemiluita au curs peste Anda Adam de la fanii ei, puse pe un vlog. Iar printre ele, una legată de o eventuală infidelitate a șui Sorin Andrei, partenerul ei de viață. Cum ar reacționa Anda dacă ar înșela-o?

„Eu am niște principii foarte sănătoase în viață și mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viață este familia. Cred că dacă soțul meu ar face o astfel de greșeală, da cred că aș putea să îl iert atâta timp cât consider că realizează și el că a fost o greșeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru și dacă asta ar însemna să renunț la familia mea, pot să spun că aș lupta până în ultima clipă să nu renunț niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată”, a afirmat Anda Adam.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.

Citește și...