Ce imagine impresionantă, plină de speranță! Ce a postat Ana Bucur cu câteva zile înainte ca trupul firav să cedeze din cauza cancerului

Publicat: 26/03/2018 | 11:40

Ana Bucur a luptat cu temutul cancer până în ultima clipă cu toată puterea care îi mai rămăsese în trupul firav. Din nefericire, „în meciul” cu maladia mortală ea nu a câștigat, așa cum reușea de multe ori să facă atunci când era pe terenul de baschet. În urma ei au rămas părinții îndurerați, colegii de școală și de la clubul la care a jucat până înainte să fie diagnosticată cu cancer osos. După ce au aflat de moartea adolescentei, cei mai mulți au intrat pe pagina ei de Facebook ca să scrie un mesaj în memoria sa și au avut lacrimi în ochi când au dat peste ultima ei postare.

Nu mai era un secret pentru nimeni faptul că printre pasiunile Anei Bucur se număra și fotografia. În urmă cu aproape două săptămâni, sportiva și-a schimbat fotografia de copertă cu una în care apare un superb apus de soare. Imaginea pare că a fost făcută într-una dintre vacanțele sale de peste hotare, având în vedere că pe lângă blocuri se văd câțiva palmieri.

Apusul și răsăritul par să fi fost două momente mult iubite de Ana Bucur, pentru că la poza de profil de pe Facebook are o imagine cu ea pe o plajă din Sarti, un oraș din Grecia. Apa mării este colorată de la cerul sângeriu.

„Ce-i drept pe lumea asta? Ana Bucur ne-ai frant sufletele… copil frumos, copil senin, copil destept, copil puternic… daca nici tu nu ai reusit, curajoasa si puternica noastra..???!!???
Sa-ti fie drumul luminat si sa-i veghezi pe parintii tai ce te iubesc atat de mult, sa le lasi lor puterea ta!
Te iubim, ingerasule!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!” e unul dintre mesajele apărute după moartea adolescentei pe rețelele de socializare.

Ana Bucur avea 14 ani.

Citește și: Teo Trandafir, în doliu! Mesajul extrem de dureros apărut în urmă cu puțin timp: „Ana, ți-ai deschis aripile și ai zburat către Dumnezeu…”

Ana Bucur iubea baschetul și avea o carieră strălucită în acest sport

Tânără baschetbalistă de la clubul bucureștean ICED Blue Hawks a fost diagnosticată cu cancer osos la vârsta de doar 13 ani. Totul a început în luna mai 2017, după ce Ana Bucur s-a întors de la un turneu de baschet acuzând o puternică durere de genunchi. Inițial, tânăra a ignorat durerile, după ce a mers la medic, ea și părinții ei au aflat despre teribila maladie.

„Ea este Ana, una dintre sportivele clubului nostru, însă mai mult decât atât este o față inteligență, carismatică și luptătoare, cu pasiuni pentru muzică și fotografie. Are o personalitate puternică și este mereu pregătită să câștige orice competiție în care participă.

Din păcate, acum o luna Ana a fost diagnosticată cu cancer osos la genunchi și a fost nevoită să înceapă tratamentul cu ședințe de chimioterapie. Însă pe lângă acest tratament ea are nevoie și de o intervenție chirurgicală la o clinică din Viena, la începutul lunii decembrie.

Costurile pentru această operație depășesc sumă decontata de compania de asigurări și astfel dorim să apelăm la suportul dumneavoastră pentru a-i putea ajută pe părinții Anei să strângă sumă necesară.

Menționam că orice donație indiferent de valoarea ei reprezintă un ajutor uriaș pentru cauza noastră.” este mesajul postat în urmă cu aproape un an de clubul ICED Blue Hawks la care a activat Ana Bucur.

 

 

Citește și...