Ce imagini triste! Cum arată mormântul mamei Gabrielei Cristea. Vedeta nu a mers la înmormântarea Didinei

Publicat: 14/10/2019 | 10:26

S-au scurs aproape 10 ani de când mama Gabrielei Cristea a părăsit această lume, iar acest episod dramatic nu a dus la îmbunătățirea relațiilor dintre vedetă și tatăl ei. Fosta prezentatoare nu și-a putut ierta pe deplin părinții pentru reproșurile pe care i le-au făcut pe vremea când era tânără și a ales să nu mai vorbească cu ei. Acum… doar tatăl și fratele său merg la locul de veci al Didinei Cristea, care arată diferit de anii trecuți.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunț disperat: “Am dat sfoară în țară și sperăm că…” Ce-și doresc cu ardoare cele două vedete

Cum arată mormântul mamei Gabrielei Cristea la 9 ani de când a pierit

Dacă la început mormântul mamei Gabrielei Cristea era unul îngrijit, acoperit cu flori și arbuști mici… în prezent, copacii aproape că au acoperit locul în care Didina Cristea își doarme somnul de veci, deși, în urmă cu ani buni, aceștia erau tunși și nu depășeau jumătate de metru înălțime, relatează wowbiz.ro. Mama vedetei a pierit la 58 de ani, după ce nu a mai putut lupta cu pancreatita.  Decesul a survenit pe 8 iunie 2010, iar fiica sa nu a condus-o pe ultimul drum.

Citește și: Cum a surprins-o Gabriela Cristea pe fetița ei, Victoria. A fotografiat-o imediat

Întrebată în urmă cu câteva luni bune despre relația pe care a avut-o cu mama ei, fosta prezentatoare TV a spus: “Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. A lipsit ceva. Nu știu dacă simțeam nevoia de mai multă dragoste, mai multă apreciere. De multe lucruri. (…). E clar că e vorba despre multe lipsuri despre care nu vorbesc – poate e mai simplu să trăiesc așa pentru mine, că nu e ușor să știi”.

Gabriela Cristea mai are un frate, Emil. Tatăl vedetei, Eugeniu, s-a născut pe 17 martie 1951, iar în ultima perioadă, el se confruntă cu probleme de sănătate. Cu toate acestea însă, bărbatul își cunoaște cele două superbe nepoate doar din poze și de la televizor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Citește și...