Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunț disperat: “Am dat sfoară în țară și sperăm că…” Ce-și doresc cu ardoare cele două vedete

Publicat: 10/10/2019 | 20:33

Gabriela Cristea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan personal. Vedeta își dorea foarte tare o familie frumoasă, cu copii, iar acum se bucură din plin de soțul ei și de cele două fetițe.

Recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au recunoscut că au nevoie și de ajutorul unei bone pentru “comorile” lor, Victoria și Iris. Cuplul își dorește să găsească o femeie de încredere și, cel mai important, care să adore copiii. Cele două vedete au făcut chiar și un anunț în acest sens.

Momentele de relaxare le petrecem doar în 4, e destul de complicat, noi nu avem bonă, ne creștem copiii singuri și nu pentru că am fi niște părinți atât de acaparatori, ci pentru că e foarte greu să-ți găsești o bonă în România. De fapt, bonele sunt niște doamne în vârstă, ieșite la pensie, care vor să mai facă un ban și care costă foarte mult.

Din păcate, nu am găsit pe nimeni care să corespundă nevoilor și necesităților și dorințelor noastre de a ne crește copiii și acum ne căutăm bonă. Am dat sfoară în țara și sperăm că până la urmă să găsim. Inițial am zis că o să o dăm pe Victoria la grădiniță, dar s-au îmbolnăvit amândouă la începutul acestei luni, am zis că e mai bine să mai așteptăm un pic, nu am vrea să avem surprize„, a spus Gabriela Cristea la un post de televiziune.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Citește și...