Ce job și-a găsit Cristi (ex-Haiducii) ca să poată supraviețui

Publicat: 24/08/2019 | 22:47

Cristian, Cătălin și Dragoș sunt cei trei tineri bravi din trupa „Haiducii lui 7 cai”, proiect pus pe picioare de Cristi Caloeanu. Ei apar foarte des pe la televiziuni și în cântări, părând veseli și fericiți, dar puțini știu ce-i macină, mai ales pe liderul trupei, Cristi. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive. (VEZI ȘI: Primele declaratii ale unui cantaret celebru de la noi, dupa ce s-a spus ca va divorta)

Cum a luat ființă trupa

Impresarul Radu Baron a pus bazele trupei „Haiducii”, care era formată pe atunci din Cristi, Cătălin și Marian. Pe vremuri, în urmă cu 10-15 ani, Radu Baron era „tăticul” trupelor etno în showbiz-ul mioritic, iar ideea de a face o formație care să se numească „Haiducii” i-a aparținut. Anumite probleme de natură financiară i-ar fi nemulțumit însă pe cei trei bărbați, care au decis să își ia viitorul în mâinile proprii. Zis și făcut!

Haiducii s-au împărțit în trei părți

Astfel, de ceva ani, Cristi și Cătălin au ales să își înființeze propria lor trupă – păstrând ceva din profilul inițial – pe nume „Haiducii lui 7 cai”, iar Marian a mers pe drumul lui solo. Radu Baron, fostul lor impresar, a decis pentru un moment să meargă mai departe cu numele de „Haiducii”, dar cu alți membri. De aici au început și disputele pentru banii plătiți pentru a face noi și noi înscrieri la OSIM, din partea tuturor celor implicați, cu nume care aveau legătură cu „Haiducii”. (CITEȘTE AICI: Petrecere cu staif in lumea muzicala! Vezi ce cantaret celebru de la noi si-a botezat fiica in secret! )

Cum stă treaba acum

Una dintre variantele trupei de „haiduci”

După multe termene și procese, se pare că nici până acum cei implicați nu au ajuns la o înțelegere. Fiecare cântă cum dorește: unii se numesc „Trupa Haiducii”, alții „Haiducii”, alții „Haiducii lui 7 cai”, iar Marian cântă sub numele de „Marian haiducul”. O situație oarecum asemănătoare se întâmplă cu membrii trupei Compact, care s-au divizat, astfel că hiturile inițiale sunt cântate de mai multe trupe, cu soliști diferiți. (NU RATA: Cristi de la Haiducii doarme intr-un cosciug alaturi de un “dracusor” si o “asistenta” in chiloti)

Cristian, liderul trupei, pare urmărit de ghinion

Dacă, pe plan muzical, i se întâmplă tot felul de neajunsuri, nici în plan familial lucrurile nu stau prea roz pentru Cristian. Tatăl său a murit acum câțiva ani, iar toată familia – Cristi mai are o soră și doi frați – a fost extrem de îndurerată. Mai mult, vila familiei, din centrul Bucureștiului – situată la câteva zeci de metri de imobilul altei vedete, Oana Zăvoranu, pe Dorobanți – despre care se crezuse că este moștenire de familie, a fost revendicată de niște vechi proprietari, iar în prezent nu se știe dacă imobilul va fi cedat acestora sau va rămâne în posesia familiei Caloianu. Deci, alte procese. Ca să se asigure, totuși – în cazul foarte probabil că se va întâmpla această nenorocire – că familia nu va rămâne pe drumuri, Cristi a cumpărat în localitatea Chiajna două apartamente dintr-un bloc nou, în care și-a mutat mama și în care s-a stabilit și el.

„Haiducul” ar fi devenit… președinte de bloc

Ei sunt „Haiducii lui 7 cai”. Cristi este cel din stânga

Dar cum o nenorocire nu vine niciodată singură, iată că, deși, în anii trecuți, Cristi primea aproximativ între 5.000-6.000 lei de la CREDIDAM, la începutul acestui an a aflat cu stupoare că banii pe care respectiva instituție îi va aloca pentru el pe ultimul an sunt de doar aproximativ 600-800 de lei. Adică o sumă extrem de mică.

Surse din anturajul „haiducului” au explicat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că acesta, ca să mai facă un ban în plus, ar fi devenit președintele asociației de locatari a blocului unde el stă în Chiajna, funcție de unde ar mai câștiga în jur de 1.600 lei pe lună. (CITEȘTE ȘI: Viorel Lis a sarit la bataie in direct la TV si i s-a facut rau)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...