Ce le-a spus criminala din Timișoara operatorilor de la 112! Cuvintele cutremurătoare i-au șocat pe viață

Autor: Angie Voicu
Publicat: 14/03/2018 | 14:35

Oana Neț, criminala din Timișoara, a șocat o țară întreagă! Fosta educatoare și-a ucis cu sânge rece fetița de doar 4 ani, marți (13 martie). Femeia în vârstă de 38 de ani i-a tăiat venele micuței și a înecat-o în baie. Potrivit anchetatorilor, după ce a comis oribila crimă, Oana Neț a încercat să se sinucidă. Femeia a băut erbicid, pentru a scăpa de consecințele faptei sale.

Criminala din Timișoara a fost cea care a sunat la 112. „Mi-am omorât copilul!”, le-a spus Oana Neț operatorilor de la 112. Oamenii legi au ajuns prea târziu la locul tragediei. Polițiștii au găsit-o pe fetiță moartă, înecată în cadă. Micuța avea și venele tăiat. Criminala din Timișoara le-a spus anchetatorilor că a înghițit erbicird pentru a se sinucide. În timpul cercetării la fața locului, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost încătușată și suită într-o ambulanță. Femeia a fost internată la Spitalul Județean din Timișoara, iar miercuri (14 martie) a fost dusă la audieri.

Femeia și-ar fi ucis fetița ca să se răzbune pe soț

Apropiații Oanei Neț susțin că femeia era o mamă normală. Ei spun că era atentă cu micuța și nimic nu ar fi semnalat că ar fi în stare de o asemenea crimă. La grădinița din Murani unde a lucrat, comportamentul ei era unul exemplar, potrivit opiniatimisoarei.ro. În urmă cu trei săptămâni, femeia a cerut concediu fără plată. Oana Neț intenționa să-și găsească alt loc de muncă.

Femeia nu a fost testată niciodată psihologic. Asta pentru că verificările de acest gen nu se mai fac pentru cadrele didactice, încă din anul 2012. Până atunci, toți educatorii, învățătorii și profesorii erau testați psihologic și verificați periodic.

 

Citește și...