Ce legătura are Klaus Iohannis cu organele genitale ale Smarandei Ursulescu!

Publicat: 23/06/2018 | 17:04

Președinția României a patronat, în 2017, o expoziție de artă contemporană, unde o artistă nonconformistă a expus lucrări de pictură neconvențională realizate cu… propria vulvă.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ASASINAREA GANGSTERULUI DIN CRAIOVA. IUBITUL FOSTEI ASISTENTE TV PLĂNUIA SĂ RĂPEASCĂ UN MILIONAR ROMÂN!)

 

Expoziția „Art encounters”, o bienală de artă contemporană, organizată la sfârșitul anului trecut, sub înaltul patronaj al Președinției României, a avut, printre produsele expuse, și lucrările neconvenționale ale artistei Smaranda Ursuleanu.(Console si accesorii gaming) Aceasta își realizează lucrările folosind urmele lăsate de propriul organ genital, după cum se arată chiar în descriere: „Transferul aspectului cel mai privat al corpului femeii înspre expunerea maximă, aproape sacrală, este nucleul lucrării Smarandei Ursuleanu. Ea folosește urmele lăsate de vulva sa pe numeroase foi de hârtie de mici dimensiuni pentru a crea un autoportret ambiental care sfidează tabuurile societății românești. Fiecare cartonaș este unic, iar juxtapunerea lor evocă acumularea experiențelor artistei de-a lungul timpului, confruntându-ne cu problema neliniștitoare a voyeurismului”.(NU RATA, AICI: I-AM AFLAT HOTĂRÂREA DE ULTIMĂ ORĂ! VICTOR A DECIS SĂ…)

Picturi realizate cu urmele propriului organ genital, expuse sub înaltul patronaj al Președinției României

Secțiunea de picturi este descrisă astfel: „Spectatorul este invitat să reflecteze la propria relație cu fiecare dintre lucrările expuse, să privească spre o altfel de sărbătoare a dragostei și sexualității. Să fie vorba de exhibiționism? Fără nicio îndoială. Transgresiune? Cu siguranță. În plus, o doză bună de narcisism, atât de caracteristic societății noastre. Dar traducerea senzualității, dorinței sau plăcerii în imagini și obiecte este, la rândul ei, o acțiune. Calea obiectului ne întoarce privirea pentru a-l interoga, oferindu-se și ascunzându-se în același timp, dar aparținând în continuare autorului”.(NU RATA, AICI: BUNĂCIUNEA S-A POZAT TOPLESS ÎN PISCINA ”FRUMUȘELULUI”, IAR NOI AVEM IMAGINILE!)

Mai mult decât atât, alături de Președinția României pe tabloul partenerilor ce au susținuț expoziția de artă contemporană mai apre și Raiffeisen Bank, celebra unitate bancară ce este condusă chiar de prietenul președintelui României și totodată chiriașul său.(CITEȘTE ȘI: 320.000 DE EURO DINTR-O LOVITURĂ! KLAUS IOHANNIS ȘI SOȚIA LUI AU PUS MÂNA PE MAI MULTE IMOBILE DIN SIBIU)

Partenerii ce au susținuț expoziția de artă contemporană

Potrivit descrierii sale, Smaranda Ursuleanu „observă comportamentele cu tentă sexuală, stereotipurile și tabuurile sociale și le transpune în reprezentări vizuale subversive, de obicei feministe, multiplicate și scenografiate prin diverse tehnici”.(NU RATA, AICI: I-AM AFLAT HOTĂRÂREA DE ULTIMĂ ORĂ! VICTOR A DECIS SĂ…)

Citește și...