I-am aflat hotărârea de ultimă oră! Victor a decis să…

Publicat: 22/06/2018 | 22:44

La doar câteva zile după ce s-a aflat de relația Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate, Victor Slav a luat o decizie radicală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră din super-telenovela momentului. (Cele mai bune oferte laptopuri) Bianca a primit vestea-șoc chiar când petrecea pe litoral alături de noul ei iubit. (CITEȘTE ȘI:BIANCA DRĂGUȘANU I-A PUS O ÎNTREBARE INTIMĂ LUI TRISTAN TATE)

În timp ce Bianca Drăgușanu a decis să-și prelungească weekendul și a dat o fugă pe litoralul românesc împreună cu sportivul milionar Tristan Tate, Victor Slav, care a rămas singur în Capitală, a luat o decizie clară în privința relației sale cu celebra blondină. (Console si accesorii gaming)

O sursă bine informată a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Victor Slav, bărbatul cu care prezentatoarea TV are un copil, se gândește deja serios să părăsească locuința în care a trăit până acum alături de aceasta. (NU RATA, AICI: FRUMUȘELUL BIANCĂI A FĂCUT ”PARTAJUL” CU FOSTA LOGODNICĂ. I-A LĂSAT UN BMW ȚIPLĂ DE 90.000 EURO ȘI…)

”Victor se gândește destul de serios să se mute din casa în care a stat cu Bianca. Nu i-a picat deloc bine acest lucru și de aceea vrea să facă această mișcare”, ne-a declarat un apropiat al bărbatului.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, pe vremea când formau un cuplu fericit

Victor a aflat de la CANCAN.RO de relația Biancăi cu Tristan

”Din punctul meu de vedere motivul despărțirii se știe. Ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca nu este problema mea. Nu, nu știam! Nici nu mă interesează, sincer… Repet: ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei! Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița”, a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu aproximativ șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.(NU RATA, AICI: CE AU DISCUTAT BIANCA SI IUBI ÎN PARCARE DUPĂ PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO