Ce mașină conduce Simona Halep în București, după ce a câștigat Roland Garros

Publicat: 13/06/2018 | 16:26

Odată cu câștigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep și-a rotunjit serios veniturile. Iar faptul că este lider în clasamentul WTA a ajutat-o să semneze un parteneriat cu Mercedes-Benz România. (Reduceri mari la jocuri PC) În prezent, conduce un model AMG GT, în valoare de 200.000 de euro.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Simona Halep la volanul “bijuteriei” pe patru roti, pe o stradă din Capitală. Sportiva noastră nu a părut deloc deranjată de traficul infernal din București. A condus fără să iasă în evidență și nu a încălcat nicio regulă de circulație. Modelul pe care îl conduce Simona Halep este de culoare galbenă. Mașina este și decapotabilă.  (VEZI AICI: SIMONA HALEP VERSUS OLĂROIU! CE MAŞINI DE LUX CONDUC CEI DOI. COSTĂ ÎN TOTAL 2,5 MILIOANE DE EURO)

Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanţă şi excelenţă sportivă, suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât şi Mercedes-Benz Romania au acelaşi ţel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic şi o potrivire perfectă pentru ambele părţi”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz Romania. (Promotiile zilei la monitoare

Mă bucur să am parte de susţinerea Mercedes-Benz Romania în acest an important, atât pentru mine, cât şi pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existenţă AMG să fie una memorabilă si, continuând tradiţia sportivă a grupului, să realizam cât mai multe performanţe împreună” a declarat Simona Halep.

Ce mașini mai conduce Simona Halep

Simona Halep mai „jonglează” cu: Land Rover Range Rover Sport de 120.000 de euro, Mercedes Benz S 350 Blutec de 100.000 de euro, Porsche Panamera 4S de 90.000 de euro, Mercedes S500 4 Matic de 120.000 de euro, Porsche Cayenne S de 95.000 de euro şi Mercedes Benz Gle 350D 4 Matic de „doar” 85.000 de euro!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...