Ce mașină unică în România avea Gigi Becali în 1990

Publicat: 11/03/2019 | 10:46
Ce mașină unică în România avea Gigi Becali în 1990

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi, dar și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să facă afaceri. Primul cadou pe care și l-a făcut în acea perioadă a fost o mașină unică în România! 

Gigi Becali a avut dintotdeauna o afinitate pentru mașinile scumpe, și puțini știu că inclusiv în 1990, atunci când nu era printre cei mai bogați români, acesta avea o mașină absolut specială pentru acele vremuri.

Este vorba despre un Mercedes 190 de culoare neagră, o apariție extrem de rară – poate chiar unică, pe străzile Bucureștiului de dupa Revoluție.

Există chiar o înregistrare cu Becali din acea vreme, în care explică faptul că mașina a fost fabricat în cursul anului 1986 și are 155.000 de kilometri la bord. De asemenea, precizează în aceeași înregistrare că au existat numeroase persoane care au vrut să-i cumpere automobilul, însă nimeni nu ar fi dat ”25 de mii” (probabil mărci).

”În acea perioadă, mai-iunie 1990, conduceam un Mercedes 190. Era una dintre cele mai frumoase mașini din București”, a declarat milionarul pentru România TV.

De-alungul timpului, Becali a schimbat numeroase mașini de lux, cea mai cunoscută fiind un Maybach, avariat într-un accdient și reparat ulterior… cu ranga. Au urmat apoi mai multe exemplare Mercedes S-Class și chiar un Rolls-Royce Phantom.

Citește și...