Ce mesaj are Adriana Bahmuțeanu pentru Silviu Prigoană, la 5 ani de la separere. Îl trimite la Psihiatru

Publicat: 08/12/2018 | 18:42

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au despărțit în urmă cu cinci ani, iar de atunci se luptă prin tribunale. După ce bruneta a încercat să-l oblige pe milionar să meargă la psihiatru printr-o decizie judecătorească, sentința a fost dată. Silviu Prigoană nu este obligat să urmeze şedinţe de evaluare sau consiliere psihiatrică, decizia fiind luată de judecători pe 5 decembrie şi avea termen de apel până la sfârşitul acestei săptămâni.

Respinge capătul de cerere având ca obiect suplinirea acordului pârâtului privind eventuale şedinţe de evaluare psihiatrică şi consiliere psihiatrică în cadrul unui spital de stat cu un doctor psihiatru cu competenţe psihiatrice, ca neîntemeiat, se arată în minuta şedinţei.

În aceeaşi şedinţă, instnţa a respins şi cererea Adrianei Bahmuţeanu de a-l obliga pe Prigoană să-şi de acordul dar şi să participe la şedinţe de consiliere psihologică pentru unul dintre minori, ca rămasă fără obiect.

Adriana Bahmuțeanu privește cu încredere spre viitor: ”Merită să îmi trăiesc viața!”

Adriana este hotărâtă să lase în urmă trecutul și își propune să ofere și altora din experiența sa de viață. Are licență life coach, spune ea și s-a apucat să studieze psihologia. Viața i se pare minunată după ce a reușit să depășească momentele dificile. Încă nu lucrează, iar asta o afectează destul de mult.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”O să mă apuc să țin seminarii despre cum să depășești un divorț toxic. Mai avem câteva momente de depășit. Mergem la IML pentru o expertiză psihologică, la cererea instanței. Sunt life coach, am licență, m-am apucat de psihologie. Într-o bună zi, după ce o perioadă am jelit, am văzut că e soare pe cer și totul e minunat și merită să îmi trăiesc viața. Îmi lipsește partea profesională, acum lucrez la 10% din capacitate, dar acum această pauză îmi face bine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.