Ce mesaj halucinant a primit Mihai Trăistariu de la o admiratoare: „Mihai, te..”

Publicat: 30/04/2019 | 08:50

Mihai Trăistariu este  constestat și admirat, totodată. Încearcă din răsputeri să se păstreze în atenția publicului și, de multe ori, se dovedește a fi un critic în ceea ce privește unele producții muzicale oferite fanilor de anumite vedete din România. 

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu este o prezență constantă în mediul online, fie că este vorba despre pagina de Instagram sau de cea de Facebook. Iar fotografiile sau mesajele postate de Mihai Trăistariu atrag mereu replici spumoase.

”În zilele cand gasesc astfel de mesaje, traiesc o bucurie imensa !
Ce fain e sa fii iubit, sa fii inteles, sa fii apreciat, sa fii respectat !
#Iubiti_vaMult
🤗🤗🤗”

Iată că Mihai Trăistariu a primit, de data aceasta, un mesaj care i-a făcut o mare plăcere, motiv pentru care a prezentat vizitatorilor paginii sale declarația respectivă. Una dintre admiratoare i-a spus, fără ocolișuri, că… îl iubește. ”Te-am iubit mereu, chiar dacă nu am făcut parte dintre cei care te-au votat la Eurovision”, a mai scris respectiva admiratoare a lui Mihai Trăistariu.

A dezvăluit cât este de dotat: “Vreau să fac și o melodie cu #21”

Invitat în platoul emisiunii “Agenția VIP”, Mihai Trăistariu a acceptat provocarea lui Cristi Brancu! Prezentatorul TV și cântărețul au intrat într-un joc în cadrul căruia trebuia ca fiecare dintre ei să răspundă unor “întrebări cu greutate” apărute în showbizul românesc. În cazul în care refuzau să ofere un răspuns, ei erau nevoiți să bea diferite cocktailuri dezgustătoare… pentru unii. Printre acestea se numără: piciorușe de broască în suc de viermișori.

Printre întrebările la care Mihai Trăistariu a răspuns se numără: “Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?” și “Care e mărimea penisului, în centrimentri?”.

“La un moment dat, una îmi scrie pe Facebook. Cât o ai? Și eu îi scriu înapoi: 21. Și de atunci au început miștourile cu #21. Găsiți mii de articole. Vreau să fac și o melodie cu #21. (…). Măi, nu m-a dezamăgit… Hai, pot să zic întrebarea?  Da’, dar există o problemă de sinceritate aici, că am discutat cu ea și am pus problema să nu mai vorbim despre asta la televizor. Și atunci există o femeie în showbiz cu care am fost, dar nu-i mai zic numele, că nu contează; atunci beau. Atunci zic întrebarea, nu-i mai zic numele , zic întrebarea ca să vadă lumea de ce nu am spus și explic de ce și beau totuși… Deci, era: «Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?». Problema e că nu m-a dezamăgit, nu m-a dezamăgit, dar nu-i spun numele, pentru că am convenit împreună, pentru că deja e măritată și are familie și am zis: «Hai să nu mai zicem povestea asta că a fost deja pe presă». Nu m-a dezamăgit, doar că nu am mai continuat relația și atunci ce să facem…”, a dezvăluit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...