Ce mesaj tulburător a scris Andreeea Berecleanu, pe coroana depusă la căpătâiul Cristinei Țopescu

Publicat: 15/01/2020 | 12:54

Astăzi, la căpătâiul Cristinei Țopescu a venit și Andreea Berecleanu. Îndurerată și îmbrăcată în haine de doliu, prezentatoarea TV i-a adus colegei sale o coroană cu un mesaj tulburător. 

Paparazzii Cancan.ro, cel mai tare site monden din România au surprins singura imagine cu mesajul scris de Andreea Berecleanu, pe coroana pe care i-a adus-o Cristinei Țopescu, la capela Cimitirului Bellu. Cu ochii aproape în lacrimi, Andreea Berecleanu i-a adus colegei sale un ultim omagiu, iar pe panglica coroanei cu trandafiri roșii a scris: „Drum Luminos”. 

La căpătâiul Cristinei Țopescu au început să vină cei din familia regretatei jurnaliste, dar și colegi și oameni care au cunoscut-o și au iubit-o. Cristina Țopescu are mii de prieteni virtuali, însă de pe 28 decembrie și până pe 12 ianuarie, atunci când acreasta a fost găsită în propria sa locuință din Otopeni, nimeni nu și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, deși nu mai răspundea la telefon de zile bune.

Potrivit informațiilor obținute în urma expertizei INML, Cristina Țopescu a murit în urmă cu 2 săptămâni. Trupul fără viață al jurnalistei a fost descoperit de-abia pe 12 ianuarie, atunci când o vecină, speriată de faptul că nu mai răspunde nici la telefon și nici la ușă, a alertat autoritățile. În casa Cristinei Țopescu au mai fost găsiți 2 câini morți lângă ea, cauza fiind, cel mai probabil, înfometarea.