Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani. A terminat facultatea, dar n-a profesat niciodată în domeniu

Publicat: 13/09/2020 | 17:27

Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani? Ei bine, acum s-a aflat! Fiica Clejanilor a terminat facultatea, însă nu a profesat niciodată în domeniu.

Artista a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie.Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai două sutimi, obţinând media 5,98. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT SOȚUL VULPIȚEI DUPĂ CE A AGRESAT O ECHIPĂ DE JURNALIȘTI. A IEȘIT CU PARUL ȘI…)

A reușit, cu greu, să treacă examenul maturitășii, iar după trei încercări s-a apucat de facultate. Puțini sunt cei care știu că… Margherita de la Clejani a absolvit o facultate particulară. S-a specializat în… jurnalism la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București.

Nu a obținut note foarte mari, nici foarte mici, însă… nu a profesat niciodată până acum în domeniu.

Margherita de la Clejani s-a reprofilat

Pandemia de coronavirus i-a afcetat pe artiștii din industria muzicală. Margherita de la Clejani nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia în urmă cu câteva luni.

Așa că… artista s-a reprofilat! Margherita și-a găsit o nouă pasiune și s-a orientat spre industria modei. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU “UMBLĂ LA PUȘCULIȚĂ” DE CÂND S-A ÎNTORS DIN TURCIA)

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita de la Clejani pentru a1.ro