Acasă » Știri » Ce milionar celebru si-a luat teapa cu sotia risipitoare! „I-am luat parchet de 60.000 de euro! Sunt victima…”

Ce milionar celebru si-a luat teapa cu sotia risipitoare! „I-am luat parchet de 60.000 de euro! Sunt victima…”

De: Cancan 16/02/2015 | 00:19
Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu

Adio divort amiabil! Silviu Prigoana dezvaluie ce sume colosale a cheltuit pe mofturile fostei sotii si sustine ca averea a fost singurul motiv pentru care Bahmu a stat cu el atatia ani.

 Silviu Prigoana a renuntat de buna voie la cei doi copii, oferindu-i Adrianei tot ce a mentionat in cererea de divort. Partajul n-a intrat, insa, in discutie, pentru ca nu au bunuri comune, dupa cum spune miliardarul. 

Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu
Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu

„A facut ea un act notarial anul trecut in care a zis ca renunta la orice pretentii materiale. E depus la dosar. Cum a fost facut actul asta? Nu mai aveau subiecte de presa si Adriana s-a dus la notariat, a trantit actul ala, a iesit „uite i-am dat inapoi, n-am nevoie de nimic!”, chestii d-astea de gradinita. Domnul meu, in cererea de la instanta scria ca vrea niste copii, nu avere. Daca cerea avere ii dadeam avere. N-a cerut avere, a cerut copii. I-am dat copii. Acuma s-a sucit? S-a sucit subit?” a declarat Silviu Prigoana, in exclusivitate, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania Tv.

Silviu Prigoana

Omul de afaceri considera ca a fost destul de generos cu viitoarea fosta sotie. „Cand a avut nevoie, imi cerea si ii dadeam, nu s-a pus problema. Cand a avut nevoie la atelier, 3 mii de euro pentru nu stiu ce marfa si mi-a promis ca mi-i da, nu mi i-a mai dat. Ea zicea da-mi cu imprumut… d-asta in interiorul familiei, adica la revedere. Toate bunurile achizitionate de sotia mea in 15 ani, eu am chitante pe absolut tot. Inclusiv pe casa unde locuieste acum, parchetul a fost 60 de mii de dolari. Din Brazilia, adus de mine. Asa a vrut ea si asa am adus. Tot mobilierul din casa, cum a vrut ea, asa l-am luat. Va consulta in privinta preturilor? Nu, n-a interesat-o niciodata cat costa ceva. Vreau aia, vreau aia! Niciodata n-a interesat-o cat costa ceva. Dar nu mi-a pus nimeni pistoul la cap sa fac gestul asta. Sunt victima propriilor mele decizii. Nu m-a obligat nimeni sa ma casatoresc cu Adriana” a completat milionarul.

Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu
Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu

  Prigoana sustine ca la anterioara impacare, si-a rascumparat copiii oferindu-i Adrianei o adevarata avere. In plus, ar fi primit-o inapoi cu tot cu datoriile neachitate. „N-avea ce sa faca, avea o gramada de rate neachitate la banca. Si a venit cu copiii si cu ratele la pachet? Da, la pachet a venit cu toate si 50 de mii de euro m-a costat primul an de stat in casa al Adrianei. 50 mii euro? Am chitante! Reprezentand ce? Rate la banca, ca le-am achitat eu, diverse cheltuieli. Cum o sa-si achite de acum inainte? Asta e problema ei! Ea nu a scris in actul de divort ca doreste, pe langa copii, sa-i platesc si ratele la banca. I le plateam daca scria, nu era nicio problema, dar n-a cerut chestia asta. Avocatul meu a fost mai istet, n-a negociat pe gura, a negociat pe email, am toate discutiile cu succesiunea de cand a inceput cu 35 de mii de euro prima transa pana la aberatii in care avocatul i-a spus mai Adriana, stop! A vrut inclusiv casa asta sa i-o dau” a completat Prigoana.

Unul dintre cele mai sonore divorturi este cel al milionarului Silviu Prigoana
Unul dintre cele mai sonore divorturi este cel al milionarului Silviu Prigoana

Milionarul nu intelege ce mai vrea Adriana sa ia din casa lui. „Zice ca a plecat doar cu hainele de pe ea. Normal, pentru ca in luna decembrie cat am stat sase zile singur cu copiii la munte, ea fiind in Bucuresti la emisiune, in fiecare zi si-a carat haine, ce avea. O intreba si menajera, doamna, dar unde le duceti? Pai, le duc la atelier, blanurile le duc la curatat…Mi-a trimis o notificare sa-i dau bunurile pe care le are in casa si i-am zis sa vina cu documentele. La ce bunuri se refera? Nu stiu, n-am inteles” a mai spus omul de afaceri.

CITESTE SI Gest bizar al lui Bahmu! Ce a aflat Prigoana de la copiii lui cand i-a intrebat cum a fost in vacanta! „Tati, stii ce ne-a facut?”

L-a facut „nespalat”

Tot la certurile anterioare, Bahmu ii reprosa patronului firmei de salubrizare ca ar fi cam certat cu igiena corporala si ca nu poate dormi in acelasi pat cu el. „Si daca am fost un nespalat, de ce a stat? Iti spun eu, pentru bani! Ea tot a sperat ca la un moment dat o sa-i dau actiuni, bani si nu mai stiu ce. Nu banii aia fizic, o mie de euro, ea voia altceva.

prigoana

Ea se vedea mare patroana de televiziune, ea se vedea diverse. Eu am facut o mare greseala acum multi ani sa-i dau 5 la suta dintr-o companie si a doua zi s-a dus sa vanda actiunile la concurenta” a spus Prigoana.

„Adriana si-a batut copiii”

In timp ce Bahmuteanu sustine in continuare ca Prigoana si-a batut baiatul, omul de afaceri vine si el cu acuzatii bomba.
„Dansa e paranoica, trebuie dusa la un control psihiatric cu siguranta. L-am intrebat pe baiat de ce nu vine acasa si mi-a zis ca nu-l lasa mami ca-l bat eu. Si de cate ori te-am batut? Niciodata, tu esti prietenul meu cel mai bun! Si la scoala de cate ori te-am batut? Niciodata, cum sa ma bati, esti prietenul meu. Spune copilul in fata unor oameni chestia asta.

Omul de afaceri i-a cumparat sotiei un superb buchet de trandafiri galbeni
Omul de afaceri i-a cumparat sotiei un superb buchet de trandafiri galbeni

Eu am niste imagini cu violentele Adrianei asupra copiilor. De unde aveti imaginile astea? Le am stocate. Se intamplau aici, in casa dvs? Nu, la munte, cand am fost la munte. Am si din casa niste imagini. Ea sustine ca dvs i-ati palmuit la munte. Dovada!” a declarat Silviu Prigoana pentru emisiunea Cancan.ro, cu Marius Nita si Cristina Herea, de la Romania tv.

CITESTE SI Ce mesaje „satanice” a lasat Bahmu in casa lui Silviu Prigoana! Menajera a inmarmurit cand a intrat in baie si a vazut asta!
 

„Astept sa renunte la copii”

Prigoana si-ar dori ca cei doi baieti sa se intoarca in grija lui, daca Adriana nu se va descurca. „Daca nu e capabila sa-i intretina, astept sa merg la notariat sa faca o hartie sa renunte la ei si sa mi-i dea mie. Daca ea nu e in stare sa-i creasca, sa le cumpere o tableta, ii astept sa vina. Problema e ca copiii au necesitati, ei sunt la o scoala privata. Scoala a costat 10 mii de euro. Am platit eu anticipat pe tot anul.

Prigoana copii

Urmeaza luna septembrie cand cineva trebuie sa plateasca suma respectiva si conform legii, mama trebuie sa plateasca. Dar cred ca n-o sa plateasca si o sa-i mute la o scoala de stat. Are venituri extraordinar de mari, Adriana. Din documentele depuse la instanta, are venituri de 16 mii de ron pe luna, venitul de la emisiune, nu stiu cate mii de roni de la alte activitati… n-o plang! Cu 20 de mii de ron pe luna poti sa-ti cresti doi copii” a mai spus Prigoana.

Omul de afaceri isi atentioneaza fosta sotie ca detine probe compromitatoare pe care are de gand sa le faca publice daca aceasta il va jigni. (M.N.)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...