Ce pedeapsă riscă interlopul care l-a atacat cu sabia pe poliţistul sucevean

Publicat: 07/12/2017 | 12:57

Bărbatul care l-a atacat şi rănit deosebit de grav cu sabia pe un poliţist din Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj şi tentativă de omor. Alexandru Huţuleac, liderul unei grupări de traficanţi de droguri din Suceava, a fost prezentat, miercuri, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii suceveni au dat aviz pozitiv.

Avocatul lui Huţuleac a declarat că bărbatul nu îşi regretă fapta, dar că „se roagă ca poliţistul să supravieţuiască”.  Dacă va fi găsit vinovat, Alexandru Huţuleac riscă până la 18 de ani de închisoare, dacă victima va supravieţui. Interlopul Alexandru Huţuleac este cercetat într-un alt dosar pentru trafic de droguri. El a fost arestat anul trecut, dar a fost ulterior plasat sub control judiciar.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani, iar de 12, lucrează în poliţiei. El provine dintr-o familie de poliţişti, iar tatăl şi fratele său au urmat această carieră. Este căsătorit şi are două fetiţe minore. El este unul dintre cel mai buni angajaţi ai Inspectoratului de Poliţiei Suceava şi a fost propus anul acesta pentru salariul de excelenţă pentru merite deosebite. Potrivit colegilor săi, bărbatul a dat semne că îşi revine din comă, iar medicii sunt optimişti.

Citește și...