Ce pensie avea Ionela Prodan! Ar fi trăit pe picior mare doar cu banii ăștia

Publicat: 17/04/2018 | 12:48
Ce pensie avea Ionela Prodan! Ar fi trăit pe picior mare doar cu banii ăștia

Regretata artistă s-a stins din viață împăcată că le-a putut oferi copiilor ei, dar și nepoților, tot ceea ce au avut nevoie în viață și chiar mai mult. Chiar dacă cariera ei a fost prolifică și a ajutat-o să strângă mulți bani, iată că și pensia a fost pe măsură. 

Familia celebrei cântărețe Ionela Prodan este devastată. Moartea interpretei a dus tristețe tuturor celor care au cunoscut-o și îndrăgit-o.Totuși, după această cumplită veste, membrii familiei vor avea de discutat problema delicată a împărțirii unei averi considerabile lăsată în urmă de artistă. După decenii petrecute însă pe scenă, ea a ieșit la pensie, în urma căreia încasa 1.700 de lei pe lună. Asta până în 2016, căci de-atunci i s-a mărit la 2.200 de lei pe lună, potrivit declarației de avere.

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie,  după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio respirator.

 

 

Citește și...