Ce a postat Ștefan Stan, după ce s-a întors din turneu: ”Ea nu mai vine!”

Publicat: 26/03/2018 | 15:31

Ștefan Stan a avut concert la Londra, în urmă cu două săptămâni, apoi a dat fuga la Cluj, pentru a rezolva niște treburi, dar a onorat și invitația unui post de televiziune din Ardeal. Îndrăgitul cântăreț a povestit ce proiecte are și a vorbit și despre viața lui personală.

A avut ghinion apoi cu vremea. O zi întreagă a mers cu mașina pentru a ajunge la București, cauzele fiind zapada și viscolul. Ajuns în Capitală, Ștefan Stan a postat pe pagina sa de socializare o melodie care îi este foarte dragă lui, dar și un mesaj.

”Ea nu mai vine”, se numește unul dintre cântecele de success  ale solistului. ”Sunt un sensibil, un melancolic! Echipa HaHaHa Production m-a completat și ajutat să compun una dintre cele mai iubite piese de pe album. O piesă cu mult suflet! O piesă în care multi dintre voi v-ati regăsit. Mi-aduc aminte si acum ziua cand am lansat-o la Alarma ProFM Romania….”, a adăugat artistul.

Ea nu mai vine

Ea nu mai vine – Sunt un sensibil, un melancolic! Echipa HaHaHa Production m-a completat si ajutat sa compun una din cele mai iubite piese de pe album. O piesa cu mult suflet! O piesa in care multi dintre voi v-ati regăsit. Mi-aduc aminte si acum ziua cand am lansat-o la Alarma ProFM Romania….

Posted by Stefan Stan on 25 Martie 2018

Ștefan Stan, concert în mai, la Napoli

Artistul se pregătește pentru următorul concert de peste hotare, pe care-l va susține în luna mai a acestui an.

”Ne pregătim pentru un alt concert afară, printre altele pe care le avem în țară. Este unul destul de măricel, în mai, la Napoli. Organizatorii concertului ne-au luat tot pentru trei zile, să stăm, să cântăm, să ne distrăm! Acolo promit că voi face mai multe poze!”, a dezvăluit artistul.