Ce pregătește Mirela Vaida pentru botezul lui Tudor Ștefan

Publicat: 25/04/2019 | 21:04

Mirela Vaida se pregătește pentru botezul celui de-al treilea copil al său, Tudor Ștefan, și a oferit câteva detalii despre eveniment. Mirela Vaida a mărturisit că încă nu a stabilit când anume va avea loc botezul.

„Ne-am gândit doar, dar încă nu ştim unde, cum.. Nu am ales o locaţie. Noi am zis să facem toate lucrurile pe rând, să le luăm pas cu pas şi vom vedea. Nu ştiu dacă vom face o petrecere mare, dar cu siguranţă va fi o petrecere cu apropiaţii, cu oamenii dragi nouă şi va fi o petrecere fără organizările alea gomoase ca la nunţi. Ne dorim o petrecere relaxantă, în care lumea să vină îmbrăcată lejer, să fie într-o zi de vară, într-o locaţie superbă lângă pădure, lângă o piscină. Adică vrem o chestie relaxantă, în care lumea să se simtă bine şi în care să şi înnopteze acolo dacă se poate”, a declarat Mirela Vaida la Antena Stars.

Vedeta s-a declarat extrem de fericită de familia pe care o are. ”Nuuu, mă gândeam şi că dacă voi avea unul, voi fi mulţumită şi uite că Dumnezeu mi-a dat trei şi cine ştie ce se mai poate întâmpla în următorii ani. Nu mai spun nimic că am mai spus şi m-a luat pe dinainte realitatea, aşa că las lucrurile să se întâmple. Eu sunt fericită că îi am sănătoşi, pot să îi cresc sănătoşi şi asta îmi doresc cel mai tare”, a mai spus ea.

Citește și...