Ce a pus Anamaria Prodan în pachetele de pomană, la înmormântarea mamei sale! A fost „bătaie” pe ele

Autor: Angie Voicu
Publicat: 19/04/2018 | 13:17

Anamaria Prodan s-a ocupat până la ultimul detaliu de înmormântarea mamei ei. Impresara și-a dorit ca toți cei prezenți să o conducă pe ultimul drum ca pe o adevărată regină. Pe lângă funeraliile regale, fiica Ionelei Prodan a împărțit CD-uri și pachete pentru miile de oameni venite să-și ia rămas bun de la regretata interpretă de muzică populară. (Află de aici cum poți câstiga și tu de acasă chiar și 10.000 dolari lunar)

Fanii Ionelei Prodan nu au plecat cu mâna goală de la înmormântarea cântăreței. Înainte de slujbă, Anamaria Prodan a împărțit CD-uri cu muzica mamei ei. După înmormântare, cei prezenți au primit câte un pachet, în care se regăseau un covrig și o portocală. În jur de 2.000 de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Ionela Prodan. (Află de aici cum poți câstiga și tu de acasă chiar și 10.000 dolari lunar)

Înmormântare de 50.000 de euro

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După slujbă, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana care a avut loc la restaurantul Premier Palace. Cei care au participat la parastas au fost serviți cu un mix de aperitive, somon la grătar cu sparanghel și prăjituri. O persoană apropiată de familia Ionelei Prodan ne-a mărturisit că Anamaria a fost dispusă să plătească aproximativ 50.000 de euro pentru înmormântarea mamei sale.

 

Recomandarea CIAO.RO