Ce romantic, ce frumos! Adrian Cioroianu, mai indragostit ca niciodata! Nu-si mai ascunde amorul cu Daniela Nane

Publicat: 12/09/2015 | 19:44

Istoricul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actrita Daniela Nane. Daca in urma cu cateva luni isi tineau relatia departe de ochii lumii, acum cei doi se afiseaza mai indragostiti ca niciodata.

Adrian Cioroianu si Daniela Nane au o legatura amoroasa de cateva luni si se pare ca relatia lor merge din ce in ce mai bine. In luna iulie, revista Ciao! a publicat imagini cu cei doi din timpul unei vacante la Brasov, acolo unde au decis sa vina fiecare separat, in incercarea de a nu se afla despre povestea lor de dragoste.

CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi in timpul unei iesiri in oras, ca doi indragostiti.

Adrian Cioroianu si Daniela Nane

Istoricul si-a scos iubita la un film, intr-un mall din Capitala.

Adrian Cioroianu si Daniela Nane

Daca pana acum istoricul si actrita au incercat sa-si tina povestea de dragoste departe de ochii curiosilor, iata ca cei doi au decis sa nu se mai ascunda, afisandu-se impreuna in public, asa cum ii sade bine unui cuplu de indragostiti.

Adrian Cioroianu si Daniela Nane

 

De mana ca doi liceeni

 

Adrian Cioroianu si Daniela Nane

 

Dovada ca Adrian Cioroianu si Daniela Nane nu se mai feresc sta si faptul ca, in mall, cei doi au fost foarte tandri unul cu celalt si s-au tinut de mana ca doi asemenea unor adolescenti aflati la prima dragoste.

Adrian Cioroianu si Daniela Nane

Foarte relaxati si zambitori, istoricul si senzuala actrita au stat cuminti la coada la casa de bilete, dupa care s-au indreptat catre sala de cinema.

 

S-a iubit cu soprana Alexandra Coman

Adrian Cioroianu si Alexandra Coman

Adrian Cioroianu si Alexandra Coman au devenit un cuplu in anul 2003, pe vremea cand el era lector universitar si membru al Partidului National Liberal. Desi isi facusera planuri de nunta, acestea s-au naruit, astfel ca in loc sa ajunga la Starea Civila, cei doi si-au spus “adio!”. Despartirea a fost confirmata, in exclusivitate pentru CANCAN.RO, de soprana Alexandra Coman, in vara anului trecut. “Dupa o reflectie indelungata, am hotarat sa ma despart de logodnicul meu, Adrian Cioroianu. A fost o relatie frumoasa, plina de respect si intelegere, dar am evoluat diferit, intre noi ramanand doar o prietenie profunda. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da in legatura cu acest subiect, dorind sa pastrez discretia care ma caracterizeaza”, ne-a spus atunci soprana Alexandra Coman.

CITESTE SI:

 

Primele imagini cu Adrian Cioroianu si Daniela Nane impreuna! Cum isi petrec cei doi momentele de intimitate!

Bomba a explodat! Fostul ministru Adrian Cioroianu si actrita Daniela Nane, cel mai nou cuplu al momentului
 

(D.A.)

Citește și...