Ce s-a întâmplat în momentul în care anchetatorii au încercat să afle viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu

Publicat: 30/04/2019 | 10:09

Polițiștii încearsă să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea tragicului accident în care a murit fostul creator de modă Răzvan Ciobanu. Numai că, din primele informații, reiese că anchetatorii se confruntă cu o problemă foarte serioasă.

Orice detaliu este extrem de important într-o astfel de anchetă, iar faptul că polițiștii nu au reușit să stabilească viteza pe care o avea mașina condusă de Răzvan Ciobanu în momentul impactului este foarte grav. Însă bordul electronic al mașinii a fost complet distrus în urma impactului violent.

Parbrizul mașinii a fost spart, dar nu prezintă urme că prin el ar fi fost aruncat trupul designerului. „Criminaliștii presupun că victima a fost aruncată afară din mașină ori prin plafon, ori prin geamul din dreptul locului din dreapta, în momentele în care mașina s-a răsturnat la impactul cu o denivelare de pământ de pe câmpul pe care a rulat necontrolat”, au declarat surse judiciare pentru libertatea.ro.

”Avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu. Sub protecția anonimatului, aceasta a oferit detalii șocante.

“Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la Sunwaves, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele festivalului, ne-a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu.

Sunwaves 2019 este un festival de muzică electronica și are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

Citește și...