Ce salariu primește Cove de la Pro TV pentru prezentarea emisiunii „Vorbește lumea”

Publicat: 22/06/2019 | 19:05

Gabriel Coveșanu, sau Cove, așa cum îl știe toată lumea, este de ceva timp moderatorul emisiunii „Vorbește lumea” de pe Pro TV, alături de Adela Popescu, însă ea se află acum în concediu de maternitate și îi ține locul Lora. Toată lumea se întreabă ce salariu primește prezentatorul de la Pro TV, pentru prezentarea emisiunii.

Ei bine, Cove și-a depus declarația de avere pe 27 mai 2019, iar din document reiese că a primit un venit net de 227.053 de lei din colaborarea cu o televiziune, adică aproximativ 48.000 de euro/ an, mai exact a primit suma de 4000 de euro/ lună. Pe lângă salariul de la Pro TV, mai are 115.115 lei de lei în conturi şi a împrumutat cu 35.000 de euro pe un amic.  Actorul şi-a cumpărat şi o motocicletă, fabricată în 2017.  A mai încasat 514 lei din dobânzi şi 15.000 de lei din dividende

Prezentatorul de televiziune este manager la Teatrul Ion Creangă, de unde a încasat un venit net anual de 65.208 lei și deţine două terenuri intravilane, două apartamente în Bucureşti, el completând şi anexele acestora, patru boxe şi doua garaje.

Ioana Ginghină, relație amoroasă cu Cove de la Pro TV

Acum doar câteva zile, Ioana Ginghină recunoștea că se simte foarte obosită după despărțirea de Alexandru Papadopol, însă încerca să privească optimis în viitorul apropiat, concentrându-se asupra creșterii și educării fetiței.

”Abia îmi târăsc picioarele după mine”, scria Ioana Ginghină pe pagina sa de socializare, insitând asupra orei matinale de trezire și asupra numărului mare de cafele băute. „Am obosit, sunt deja la a treia cafea și abia îmi târăsc picioarele după mine. Mă omoară trezitul asta de dimineață. Zilnic mă trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 săptămâni de școală, două săptămâni în care trebuie să fiu mamă eroină și apoi gata”, a scris Ioana Ginghină, pe Facebook.

În ceea ce privește viitorul sentimental al Ioanei, nimic nu este încă o certitudine, cu atât mai mult cu cât a preferat și preferă să fie foarte discretă atunci când este vorba despre viața personală. Totuși, în urmă cu câțiva ani, înainte de a deveni soția lui Alexandru Papadopol, Ioana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de… celebrul Cove de la Pro TV. Relația lor sentimentală s-a terminat în 2006, dar a debutat imediat după ce Ioana Ginghină s-a despărțit de Dragoș Constantinescu, nimeni altul decât fiul fostului președinte Emil Constantinescu.

Citește și...