Ce salariu urias are matinalul Dani. A recunoscut in direct: „Am un salariu nesimtit de mare”!

Publicat: 29/09/2015 | 11:29
Ce salariu urias are matinalul Dani. A recunoscut in direct: „Am un salariu nesimtit de mare”!

Matinalul Dani a recunoscut astazi, in direct, ca are un salariu "nesimtit". Mai in gluma, mai in serios, prezentatorul emisiunii de dimineata a spus ca face complimente domnisoarelor din emisiune "pe bani".

Dintr-o gluma in alta, Dani a fost pus in incurcatura in aceasta dimineata de catre asistenta Flavia, care i-a ridicat mingea la fileu aducand in discutie salariul sau.  „Nu vin aici sa fiu fericit! Am un salariu nesimtit de mare. De aia vin şi va vad şi zic ca sunteti dragute! Pentru salariu!”, a spus, cu zambetul pe buze, Dani Otil.

 

flavia

In replica, Flavia a recunoscut ca este o fire mai boema si nu este interesata in primul rand de bani. „Eu sunt fericita, ca imi place de voi şi ma simt bine”, a replicat Flavia. „Pe noi ne enerveaza oamenii fericiti”, i-a trantit-o imediat Dani, incercad sa para suparat, de dragul show-ului.

razvan si dani

Dani este una din vedetele cu un cont alimentat lunar de o suma frumusica de bani, pentru ca potrivit informatiilor din presa, el castiga cate 5.000 de euro pe luna ca sa prezinte matinalul Antenei 1, la care se mai adauga o suma de zece ori mai mare, pentru un sezon al unei emsiuni de talente in care participa.

(M.N.)